Amaretti Croccanti zijn pure Italiaanse krokante amandelkoekjes. De Italiaanse amandelen worden met opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes geba...Meer
Amaretti Croccanti zijn pure Italiaanse krokante amandelkoekjes. De It...
Pomodori Pelati zijn gepelde tomaten. Overheerlijke super rode Italiaanse tomaten, zongerijpt en zonder vel. Superhandig dus voor de snelle bereiding...Meer
Pomodori Pelati zijn gepelde tomaten. Overheerlijke super rode Italia...
Jonge zachte truffelkaas Caciotta al Tartufo
Van gepasteuriseerde koe- en schapenmelk
Met min. 2% zwarte truffel
Zachte hartige smaak
180 gram vac...Meer
Jonge zachte truffelkaas Caciotta al Tartufo
Van gepasteuriseerde koe...
Jonge zachte Caciotta alle Noci
Van gepasteuriseerde koe-, schapenmelk en walnoten
Zachte hartige notensmaak
180 gram vacuümverpakt
Vrij van glut...Meer
Jonge zachte Caciotta alle Noci
Van gepasteuriseerde koe-, schapenmel...
Linguine betekent 'kleine tongetjes' wat slaat op de vorm van de pasta. Deze is namelijk even lang en dik als een spaghetti, maar dan plat zoals een f...Meer
Linguine betekent 'kleine tongetjes' wat slaat op de vorm van de pasta...
Siciliaanse gedroogde oregano van Sicilië,
Deze oregano heeft een intens aroma en is heerlijk als smaakmaker in de Italiaanse keuken.
Inhoud 50 graMeer
Siciliaanse gedroogde oregano van Sicilië,
Deze oregano heeft een in...
Zwarte zomertruffel in dunne schijfjes gesneden
Te gebruiken om pasta's en risotto's op smaak te brengen, filets, carpaccio en eieren te garneren.
...Meer
Zwarte zomertruffel in dunne schijfjes gesneden
Te gebruiken om past...
Witte truffel crème en Parmezaanse kaas
Een veelzijdig te gebruiken crème met een delicate smaak
Te gebruiken bij risotto, gnocchi, ravioli, room...Meer
Witte truffel crème en Parmezaanse kaas
Een veelzijdig te gebruiken...
Balsamico parels met citroen uit Modena. Vol, zoet en smaak met veel aroma.
Lekker bij vlees zoals carpaccio, kip, vis, groenten, risotto, kaas, ijs,...Meer
Balsamico parels met citroen uit Modena. Vol, zoet en smaak met veel a...
Penne dell'enotria pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 6-7 minuten
Geperst in bronzen mallen - pa...Meer
Penne dell'enotria pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe e...
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe.
Pasta wordt gemaakt met een bronzen mal en langzaam gedroogd bij lage temperatuur. Past...Meer
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe.
Pasta w...
Witte Balsamico Azijn met kruiden, Condimento Bianco di Modena I.G.P. van Giuseppe Giusti
Zoetig lichtzuur en aromatisch van smaak
Voor het maken ...Meer
Witte Balsamico Azijn met kruiden, Condimento Bianco di Modena I.G.P....
Een mix van ambachtelijke Siciliaanse amandelgebakjes Capricci di Mandorla
Ambachtelijk gebak in een mooie doos van individueel verpakt om de smaak e...Meer
Een mix van ambachtelijke Siciliaanse amandelgebakjes Capricci di Mand...
Kant-en-klare Italiaanse tomatensaus Salsa di Ciliegino
Van 75% cherrytomatenpuree, 21% tomatenpulp, extra vergine olijfolie, wortel, ui en zeezout
...Meer
Kant-en-klare Italiaanse tomatensaus Salsa di Ciliegino
Van 75% cherr...
De schelppasta Lumaconi Giganti van 100% Italiaanse durum tarwe en is door ruwe bronzen mallen geperst en lichtjes gegroefd zodat de schelpen optimaal...Meer
De schelppasta Lumaconi Giganti van 100% Italiaanse durum tarwe en is ...
Ciappe is een typische knapperige Italiaanse cracker die veelal in Ligurië wordt geserveerd met diverse tapenades, kaas of kruidenolie. Ciappe is Ita...Meer
Ciappe is een typische knapperige Italiaanse cracker die veelal in Lig...