Over Amesi

Even voorstellen...


Amesi is opgericht door Vincent Bakker, Tobias Kruisselbrink en Maurijn Bakker. Tobias woont al jaren op Sicilië. Tijdens onze bezoeken aan dit mooie Italiaanse eiland werden we telkens weer verrast door de Siciliaanse keuken. Ons enthousiasme voor de producten 'uit de tuin van Italië' werd steeds groter en al snel was het idee geboren om de meest heerlijke delicatessen en wijnen naar Nederland te brengen!

Wie is wie


v.l.n.r. Tobias, Maurijn, VincentTobias

Jaren geleden voor de liefde naar Milaan getogen. Ondertussen al jaren woonachtig in het pittoreske Letojanni op Sicilië. Tobias is meer Italiaan dan Nederlander en dat is maar goed ook. Hij kent elke boer bij naam en is als wijnliefhebber kind aan huis bij alle wijnhuizen op en rond de Etna. Geen wonder dat hij een neus heeft voor wat lekker is!

Vincent
Dat elke klant op tijd kan genieten komt door Vincent. Hij zorgt ervoor dat elke bestelling mooi wordt ingepakt en op tijd aankomt. En hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van de website. Ook weet hij veel van online marketing, zodat u ons makkelijk kan vinden.

Maurijn
Dat u als klant een beetje de weg in onze webwinkel kunt vinden, daar zorgt Maurijn voor. Hij is constant bezig om ervoor te zorgen dat alle informatie in de winkel zo duidelijk mogelijk is. Ondertussen kent hij de producten zo goed, dat het wel eens wil voorkomen dat hij een Italiaan uitlegt hoe je een goede pesto maakt...

Waar staan we voor?


Wij willen dat u van de meest bijzondere en exclusieve Italiaanse delicatessen kunt genieten! Ook als u niet in La Bella Italia op vakantie bent. Daarnaast vinden we het belangrijk dat authenticiteit en oorsprong bewaard blijven. Daarom selecteren we alleen producten die lokaal voorkomen en kleinschalig worden gemaakt. Ook letten we erop dat alles is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. En we blijven u verrassen met bijzondere producten die men in Nederland en België soms nog niet kent.

Wat hebben we allemaal?


Een greep uit ons assortiment:

Pasta Jam
Olijfolie Honing
Pesto Crème
Pastasauzen  Chocolade
Kruiden Nougat
Wijnsauzen  Koekjes
Antipasti  & Vis
Wijn
Paté     Pastamachines & accessoires
Truffel Balsamico azijn


Ook hebben we verschillende recepten uit de Italiaanse keuken. En voor een smaakvol, origineel cadeau bent u bij ons aan het juiste adres!

Vragen of suggesties? We helpen u graag. Stuurt u ons gerust een mailtje via info@amesi.nl of bel ons op 06-52065462.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x