Italiaanse delicatessen en geschenken | Amesi

Even voorstellen...


Amesi is opgericht uit liefde voor het traditionele Italiaanse eten. Onze ambachtelijke producenten werken uitsluitend met de mooiste olijven, druiven, chocolade, noten, truffels en nog veel meer. 

Deze producten komen uit de nabije omgeving van de verwerkers, veelal kleine familiebedrijfjes die al generaties lang werken met liefde voor het product en respect voor de natuur.

De start van Amesi werd gemaakt door drie vrienden met een gedeelde passie voor lekker eten en drinken. 

Een van die vrienden: Tobias Kruisselbrink is nog steeds "onze" man in Sicilië, hij woont al jaren in Italië en werkt voor een bedrijf dat incentive reizen organiseert. Dus mocht u uw medewerkers op een onvergetelijk (bedrijfs)bezoek aan Sicilië willen trakteren, dan moet u bij Tobias zijn. 

Sinds eind 2018 is het bedrijf overgenomen door Vera Wijsman en Yvo Kicheleer. Beiden hebben ervaring met de verkoop van kerstpakketten en zijn dol op Italiaans eten. Vera bereidt graag pasta's en Yvo houdt meer van kleine hapjes. 

 

Waar staan we voor?


Wij willen dat u van de meest bijzondere en exclusieve Italiaanse delicatessen kunt genieten! Ook als u niet in La Bella Italia op vakantie bent. Daarnaast vinden we het belangrijk dat authenticiteit en oorsprong bewaard blijven. Daarom selecteren we alleen producten die lokaal voorkomen en kleinschalig worden gemaakt. Ook letten we erop dat alles is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. En we blijven u verrassen met bijzondere producten die men in Nederland en België soms nog niet kent.

Daarnaast hebben wij een ruime ervaring op het gebied van kerstpakketten. Wij leggen de focus op bruikbare en speciale (Italiaanse) kerstpakketten en relatiegeschenken. Ook verzorgen wij een (Italiaanse) markt bij u op locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden en referenties.

Wat hebben we allemaal?


Een greep uit ons assortiment:

Pasta Marmelade en confiture
Olijfolie Honing
Pesto Crème
Pastasauzen  Modica Chocolade
Kruiden Nougat 
Wijnsauzen  Koekjes
Antipasti  & Vis
Wijn
Paté     Pastamachines & accessoires
Truffel Balsamico azijn


Ook hebben we verschillende recepten uit de Italiaanse keuken. En voor een smaakvol, origineel cadeau bent u bij ons aan het juiste adres!

Vragen of suggesties? We helpen u graag. Stuurt u ons gerust een mailtje via info@amesi.nl of bel ons op 045-2031143

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x