Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Rigatoni con Ragu alla Bolognese

Rigatoni con Ragu alla Bolognese

 

Hoofdgerecht
4 personen
3 uur bereidingstijd

INGREDIËNTEN:

  • 250 g Rigatoni van Pastificio del Colle of een andere korte pasta
  • 500 gram Rundergehakt
  • 250 gam Varkensgehakt
  • 250 gr Tomatenpuree
  • 50 gram Selderij
  • 50 gram Witte uien
  • 50 gram Wortelen
  • 250 ml Witte wijn
  • 1 eetlepek Extra vergine olijfolie
  • 3 liter Water
  • 40 gram Volle melk
  • Zout naar smaak
  • Zwarte peper naar smaak

 

VOORBEREIDING:

  • Snijd de bleekselderij, wortel en ui fijn.
  • Giet de olie in een pan, voeg de gesneden groenten en bak gedurende 10 minuten.
  • Voeg het zowel het varkensgehakt rundvleesgehakt toe.
  • Bak het gehakt zachtjes. Voeg vervolgens de witte wijn toe.
  • Zodra de alcohol verdampt is, voegt u tomatenpuree toe.
  • Giet vervolgens slechts 1 van de 3 liter water erbij, voeg een snufje zout toe, meng en laat een uur op middelhoog vuur koken. Herhaal dit telkens, zodra het water is verdampt.
  • Voeg op het laatst zout en peper toe, zet het vuur uit en voeg de melk toe.
  • Kook de Rigatoni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Buon Appetito!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!