Betaalmethoden

Hoe kan ik bij jullie betalen?
U heeft bij ons de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal
Als u voor betaling via iDeal kiest komt u terecht in de vertrouwde betalingsomgeving van uw bank. Door voor deze realtime betaling te kiezen heeft u het product sneller in huis.

Creditcard                                                                                                                     

Vooruitbetalen per bank
Betaalt u liever niet via iDeal, dan kunt u bij ons aan de hand van een betalingskenmerk (uw ordernummer) het openstaande bedrag overmaken t.n.v. Amesi op NL74 RABO 0158693051. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen verzenden wij uw bestelling.

Achteraf betalen
U kunt bij ons achteraf betalen op factuur. Wij werken samen met een kredietverzekeraar, Billink B.V.. Wanneer u de bestelling plaatst, wordt er direct een controle uitgevoerd. Indien dit succesvol is zal de order direct verwerkt worden en krijgt u de gebruikelijke bevestigingen. Wordt uw order niet goedgekeurd dan wordt dit gemeld en kunt via een andere betaalmethode uw order plaatsen. Meer informatie over betalen via Billink vindt u hier.

PayPal
Via PayPal kunt u veilig en eenvoudig online betalen met uw bankrekening. Hiervoor heeft u alleen een PayPal-account nodig. Voor dit account heeft u een e-mailadres en wachtwoord nodig.

Mistercash / Bancontant
Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om veilig te betalen via Mistercash / Bancontant. Als u in de winkelwagen kiest voor verzenden naar België, dan wordt deze optie direct getoond als betaaloptie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

Betaalgegevens Amesi: 


IBAN/SEPA nummer: NL74 RABO 0158693051
BIC nummer: RABONL2U
Banknaam: Rabobank

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x