Menu
EUR

Truffelolie uit Umbrië - Witte en Zwarte Truffel

Echte truffelolie uit Umbrië van Jimmy Tartufi. Het zijn pure olijfolies met natuurlijke witte en zwarte truffel.
Een geweldig Italiaans natuurproduct!

7 Producten
Toon:
Toon 1 - 7 van 7
Truffelolie uit Umbrië - Witte en Zwarte Truffel

Truffelolie

Truffels zijn ondergrondse zwammen die te vinden zijn tussen de wortels van bijvoorbeeld eiken en wilgen. Door truffel te vermengen met extra vierge olijfolie ontstaat truffelolie. Extra vierge betekent dat de olijfolie gekeurd is en aan voorgeschreven regels voldoet. Door deze regels is deze olijfolie gegarandeerd van betere kwaliteit dan reguliere olijfolie. Echte truffelolie is uniek, schaars en kostbaar. Het feit dat ze kostbaar zijn komt niet alleen door schaarste maar ook door het intensieve werk wat verricht moet worden om ze te vinden. 

Witte truffelolietruffelolie

Onze witte truffelolie bevat stukjes witte truffel van de natuurlijke witte truffel ‘Tuber Magnatum Pico’ en Bianchetto truffel ‘Tuber Borchi Albidum Pico’. Het vormt zo een combinatie van de delicate zachte truffelsmaak met de bittere en kruidige smaak van olijfolie. Perfect om verschillende gerechten dat kenmerkende truffelaroma te geven. Slechts een paar theelepeltjes zijn genoeg om gerechten die typische truffelsmaak te geven. 

Zwarte truffelolie 

Deze truffelolie bevat stukjes zwarte truffel van de zomertruffel ‘Tuber Aestivum Vitt’ en de fijne zwarte truffel ‘ Tuber Melanosporum Vitt’. De truffel en olijfolie komen beide uit Umbrië en zijn natuurlijk, dit betekent dat onze truffelolie vrij is van chemische toevoegingen. De sterke aardse truffelsmaak is een uitstekende combinatie met de wat meer kruidige en bittere smaak van de olijfolie. Het is perfect over pastagerechten, risotto, gegrild vlees en vis of gewoon over gegrilde aardappeltjes en groenten.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!