Disclaimer

Amesi staat ingeschreven als onderneming bij de Kamer van Koophandel in Roermond onder het nummer 72303158. Wanneer u de website Amesi.nl bekijkt en de daarop getoonde informatie gebruikt, stemt u in met de voorwaarden vermeld in deze disclaimer. Hier vindt u de disclaimer voor |Am
Amesi heeft te allen tijde het recht om, zonder enige aankondiging, de informatie op haar website(s) te wijzigen.

Bij Amesi wordt met zorg de website(s) geschreven en gevuld. Echter zal Amesi nimmer instaan voor de juistheid, volledigheid en/of actualiteit van de teksten, prijzen, prijswijzigingen, afbeeldingen en overige inhoud van de website(s) en/of haar functioneren. Aansluitend op dit laatste punt, zal Amesi dus niet aansprakelijk zijn voor schade welke ontstaat, dan wel dreigt te ontstaan door (in)correcte teksten, prijzen, prijswijzigingen, afbeeldingen en/of overige inhoud van de website(s) en/of haar functioneren.
Het gebruik van alle informatie op de website(s) van Amesi is voor eigen risico van de bezoeker, dan wel de gebruiker.

De intellectuele eigendomsrechten van alle getoonde informatie en methodes op de website(s) liggen bij Amesi. Het is de bezoeker en/of gebruiker van de website(s) van Amesi niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Amesi informatie te kopiëren, te verspreiden of te wijzigen op welke wijze dan ook.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x