Spaghetti met vongole en Pistachenootjes - Amesi Delicatessen
Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Spaghetti met vongole en Pistachenootjes

Spaghetti met Vongole en Pistachenootjes

 

 

Ingredienten:

 

Bereiding:

  • Fruit in een koekenpan de hele gepelde knoflook en chilipeper in olijfolie.
  • Voeg na een paar minuten de mosselen en de witte wijn toe.
  • Dek af met een deksel en laat de mosselen opengaan. Als ze open zijn, haal ze van het vuur en pel ze half. Het kookvocht van het mosselwater mag niet opdrogen of dikker worden.
  • Kook de past, volgens de gebruiksaanwijzing, in ruim water met een snufje zout. Haal de spaghetti eruit als hij half gaar is, giet de spaghett in de pan en laat hem koken in het mosselwater.
  • Zorg ervoor dat je de pasta niet te vaak aanraakt, want deze is nog bros en kan breken.
  • Pel intussen de pistachenoten en hak ze grof. Of gebruik de pistache kruimels kant en klaar.
  • Als de pasta de mosselsaus heeft opgenomen, zet u het vuur uit en voegt u de pistachenoten toe, roer een minuutje en serveer!

Buon Appetito!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »