De basis van de Italiaanse keuken

Sorteer op:

-Wat-*olijfolie blend van drie soorten olijven*-Smaak-*zacht en vol van smaak*-Lekker bij-*ideaal over gekookte groente, pasta en vleesgerechten*
-Inhoud-
*250 ml*
€15,95
-Wat-*100% Italiaanse Extra Vergine Olijfolie*-Smaak-*evenwichtig, licht kruidig met tinten van lichtgroen.*-Lekker bij-*Uitermate geschikt bij vlees en groenten gerechten*
-Inhoud-
*250 ml*
€8,25
-Wat-*biologische extra vergine olijfolie*-Smaak-*complexe smaak van basilicum, munt en tijm*-Lekker bij-*vis, knoflook brood, soep of gegrild vlees*
-Inhoud-
*250 ml*
€11,75
-Wat-*drie olijfoliën in blik gebundeld in cadeaubox*-Smaak-*van delicaat met milde sensaties tot licht pittig*-Lekker bij-*uitermate geschikt bij voorgerechten, salades en vlees*
-Inhoud-
*drie keer 175 ml*
€17,95
Extra Vergine Olijfolie uit Puglia
€15,95
-Wat-*truffelolie uit Umbrië*-Smaak-*zachte aardse truffel*-Lekker bij-*gegrild vlees, risotto, gestoomde groenten en aardappeltjes*
-Inhoud-
*100 ml*
€9,50
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x