100% Siciliaanse extra vierge olijfolie IGP
Medium fruitig, rond en vol. Mooie balans met afdronk van tomaat, amandel en artisjok
Heerlijk bij alle soorten vis maar ook bij peulvruchtensoep, rood vlees, kaas en gegrilde groenten
Inhoud: 500 ml
Lees meer.
De Case di Latomie extra vierge olijfolie van Centonze wordt verkregen uit enkele van de bekendste olijfsoorten van het gebied, namelijk de Nocellara del Belice, Cerasuola en Biancolilla olijven. 100% Siciliaanse extra vierge olijfolie IGP
Deze hebben zeer verschillende eigenschappen qua kleur, geur en smaak, maar zijn vakkundig gemengd in de juiste percentages. Hiermee weten ze een uitstekende en delicate harmonie in deze olie tot uitdrukking te brengen.
Het resultaat is een medium fruitige olijfolie, vol tonen van vers fruit en een kruidige afdronk.
Dankzij de eeuwenoude olijfboomgaarden met de inheemse Nocellara del Belice bomen, die altijd biologisch zijn verbouwd, en de zeer lage impact op het milieu, is de Centonze-boerderij uitgeroepen tot "Slow Food Presidium van extra vergine olijfolie ".
Aroma:
Kruidig, schoon en persistent
Smaak:
Medium fruitig, rond en vol. Mooie balans met afdronk van tomaat, amandel en artisjok
Gebruik:
Heerlijk bij alle soorten vis maar ook bij peulvruchtensoep, rood vlees, kaas en gegrilde groenten.