Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Pennette al peperoncino

Pennette al peperoncino

Hoofdgerecht
4 personen
25 minuten bereidingstijd

INGREDIËNTEN:

  • 400g Pennette of een andere korte pasta
  • 4 ansjovis
  • 8 middelgrote tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • ½ ui
  • 1 handvol Taggiasca-olijven
  • 1 chilipeper; fijngesneden
  • olie
  • Zout naar smaak.

 

VOORBEREIDING:

  •  Snipper de ui en knoflook en bak ze bruin met een beetje olie
  •  Voeg de olijven, kappertjes en tomaten toe die eerder in stukjes zijn gesneden
  •  Laat ongeveer 3 minuten koken op laag vuur.
  •  Breng het water met een snufje zout aan de kook.
  • Voeg de pasta toe zodra het water kookt. Volg de instucties op het etiket van de pasta
  • Giet de pennette af, meng een klein scheutje extra vierge olijfolie en meng vervolgens met de eerder bereide saus.
  • Bestrooi met een beetje peterselie.

Buon Appetito!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »