Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Pennette al peperoncino

Pennette al peperoncino

Hoofdgerecht
4 personen
25 minuten bereidingstijd

INGREDIËNTEN:

  • 400g Pennette of een andere korte pasta
  • 4 ansjovis
  • 8 middelgrote tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • ½ ui
  • 1 handvol Taggiasca-olijven
  • 1 chilipeper; fijngesneden
  • olie
  • Zout naar smaak.

 

VOORBEREIDING:

  •  Snipper de ui en knoflook en bak ze bruin met een beetje olie
  •  Voeg de olijven, kappertjes en tomaten toe die eerder in stukjes zijn gesneden
  •  Laat ongeveer 3 minuten koken op laag vuur.
  •  Breng het water met een snufje zout aan de kook.
  • Voeg de pasta toe zodra het water kookt. Volg de instucties op het etiket van de pasta
  • Giet de pennette af, meng een klein scheutje extra vierge olijfolie en meng vervolgens met de eerder bereide saus.
  • Bestrooi met een beetje peterselie.

Buon Appetito!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!