100% Italiaanse extra vierge olijfolie van olijven uit de eerste persing.
Medium fruitigheid en hints van artisjok
In decoratieve fles met gouden ...Meer
100% Italiaanse extra vierge olijfolie van olijven uit de eerste pers...
Nero di seppia is een Italiaanse specialiteit met inktvisinkt, vaak gebruikt in pasta of risotto. Het geeft gerechten een intense, donkere kleur en ee...Meer
Nero di seppia is een Italiaanse specialiteit met inktvisinkt, vaak ge...
Bent u op zoek bent naar een smeerbare salami met pit? Nduja Calabrese!
De pikante smeerworst is helemaal puur, zonder kunstmatige toevoegingen. Hij...Meer
Bent u op zoek bent naar een smeerbare salami met pit? Nduja Calabrese...
De olijvenpulp die overblijft na de eerste persing vormt de basis; daar wordt nog 30% vergine olijfolie aan toegevoegd voor Olio di Sansa Lovascio. De...Meer
De olijvenpulp die overblijft na de eerste persing vormt de basis; daa...
Extra vergine olijfolie uit Sicilië met I.G.P.-label, uitsluitend verkregen uit Nocellara Etnea,
oorspronkelijke variant van de Etna-vulkaan, van ou...Meer
Extra vergine olijfolie uit Sicilië met I.G.P.-label, uitsluitend ver...
Een klassieke combinatie van champignons en zwarte zomertruffel
Te gebruiken met pasta, risotto, vleesgerechten of bij een de borrel
Elke maaltijd ...Meer
Een klassieke combinatie van champignons en zwarte zomertruffel
Te g...
Deze condimento dressing wordt verkregen door een druivenmost en wijnazijn te combineren. Het hoge gehalte aan druivenmost, het langzame raffinageper...Meer
Deze condimento dressing wordt verkregen door een druivenmost en wijn...
Giuseppe Giusti crema gastronomia bianca wordt gemaakt door witte-wijnazijn in te koken. Door middel van de toevoeging van witte-druivenmost en maisze...Meer
Giuseppe Giusti crema gastronomia bianca wordt gemaakt door witte-wijn...
Pittige rode pesto saus voor in de pasta
Rode pepers- pepperoncino, amandelpaddenstoel, tomaat en kaas
Lekker bij een pasta, pastasalade of door pa...Meer
Pittige rode pesto saus voor in de pasta
Rode pepers- pepperoncino, ...
100% Italiaanse extra vierge olijfolie van Taggiasca olijven uit de eerste persing.
Medium fruitigheid en hints van artisjok
In decoratieve fles met...Meer
100% Italiaanse extra vierge olijfolie van Taggiasca olijven uit de ee...
Extra vierge olijfolie van de monocultivar Nocellare de Belice van Sicilië
100% Nocellara del Belice
Medium intenstieve fruitigheid, groen-gele k...Meer
Extra vierge olijfolie van de monocultivar Nocellare de Belice van Sic...
Dit cadeaupakket Modica chocolade Daidone bestaat uit 5 repen heerlijke Modica chocolade, per stuk 100 gram.
Een mooie attentie als u uw medewerker, ...Meer
Dit cadeaupakket Modica chocolade Daidone bestaat uit 5 repen heerlijk...
Elke regio in Italië kent zijn eigen variatie voor Bruschetta Kruiden. De zongerijpte tomaten en extra vergine olijfolie vormen de basis. Daar wordt ...Meer
Elke regio in Italië kent zijn eigen variatie voor Bruschetta Kruiden...
Italiaanse truffelhoning
Zachte acaciahoning met delicate truffel
Lekker bij mildere kazen, zoals schapenkaas, geitenkaas als belegen kazen zoals Pa...Meer
Italiaanse truffelhoning
Zachte acaciahoning met delicate truffel
Le...
Bruschetta van eekhoorntjesbrood en zwarte truffel
Klassieke smaakmaker om bruschetta en hapjes te verrijken. Tevens kan deze salsa ook worden geb...Meer
Bruschetta van eekhoorntjesbrood en zwarte truffel
Klassieke smaakma...
Paccheri Rigati pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe griesmeel en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 12- 13 minuten
Geperst in bronzen ma...Meer
Paccheri Rigati pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe grie...
TOSCAANSE CANTUCCINI IGP MET AMANDELEN
Het beroemdste koekje gemaakt in Toscane, beschermde geografische aanduiding (BGA). Het recept voldoet aan de ...Meer
TOSCAANSE CANTUCCINI IGP MET AMANDELEN
Het beroemdste koekje gemaakt ...
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. is zoet en zeer aromatisch
minimaal 15 jaar gerijpt op vaten van verschillende houtsoorten waardoor de smaak ver...Meer
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. is zoet en zeer aromatisch
minima...
Bucatini is een dikke, holle pastasoort
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken door br...Meer
Bucatini is een dikke, holle pastasoort
100% Italiaans durum tarwe g...
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: 13 minuten
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage temperatuu...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: ...
Sangiovese is de edelste van de druiven waar balsamico azijn van wordt gemaakt. De structuur van zijn druivenmost en de intense en scherpe aroma's mak...Meer
Sangiovese is de edelste van de druiven waar balsamico azijn van wordt...
Typisch Siciliaans recept ideaal als koud voorgerecht, als bijgerecht of als enkel gerecht. Ook heerlijk op je borrelplank. Uitzonderlijk lekker op ee...Meer
Typisch Siciliaans recept ideaal als koud voorgerecht, als bijgerecht ...