Heerlijke zachte vijgenkoekjes overgoten met chocolade in een mooie cadeauverpakking.
Moretti is een traditioneel Siciliaans koekje. Inhoud 8 stuks,...Meer
Heerlijke zachte vijgenkoekjes overgoten met chocolade in een mooie ca...
Biologische extra vierge olijfolie, premium uit Griekenland
Scherpe maar stabiele smaak
Te gebruiken in salades, dressings, sauzen, zeevruchten/viss...Meer
Biologische extra vierge olijfolie, premium uit Griekenland
Scherpe m...
Vroege oogst -100% biologisch; 100% extra vierge olijfolie uit Spanje
Intense groene fruitigheid van verse olijven en grote complexiteit van aroma's
...Meer
Vroege oogst -100% biologisch; 100% extra vierge olijfolie uit Spanje
...
Een typische Siciliaanse pesto gemaakt biologische basilicum en amandelen te combineren met een snufje zout en olie. Groene pesto. Vegan. Rijk en vol ...Meer
Een typische Siciliaanse pesto gemaakt biologische basilicum en amande...
Witte Balsamico Azijn met kruiden, Condimento Bianco di Modena I.G.P. van Giuseppe Giusti
Zoetig lichtzuur en aromatisch van smaak
Voor het maken ...Meer
Witte Balsamico Azijn met kruiden, Condimento Bianco di Modena I.G.P....
Siciliaanse fusilli met pistache; gemaakt van Siciliaanse durum tarwe en pistache
De pasta smaakt naar pistache en is zacht en romig
Lekker bij rode...Meer
Siciliaanse fusilli met pistache; gemaakt van Siciliaanse durum tarwe ...
De tarwebloem Farina Type “00” is extra fijn en dubbelgemalen en zo ontdaan van tarwezemelen. Je maakt er de heerlijkste pizza’s van. De fijne w...Meer
De tarwebloem Farina Type “00” is extra fijn en dubbelgemalen en z...
Pistache pralines- Praline al Pistacchio
Enkel hele zoete Siciliaanse pistachenoten geroosterd en ondergedompeld in een zachte vorm van witte chocola...Meer
Pistache pralines- Praline al Pistacchio
Enkel hele zoete Siciliaanse...
Amaretti Croccanti zijn pure Italiaanse krokante amandelkoekjes. De Italiaanse amandelen worden met opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes geba...Meer
Amaretti Croccanti zijn pure Italiaanse krokante amandelkoekjes. De It...
Ambachtelijk heerlijk zachte amandelkoekjes uit Sicilië met Siciliaanse pistache
Met een smaak van zachte amandelspijs en de unieke pistachesmaak
...Meer
Ambachtelijk heerlijk zachte amandelkoekjes uit Sicilië met Siciliaa...
Biologische extra vierge olijfolie, vroege oogst uit Griekenland
Scherpe maar stabiele smaak
Te gebruiken bij groenten, peulvruchten en vlees
Oogs...Meer
Biologische extra vierge olijfolie, vroege oogst uit Griekenland
Sche...
Traditioneel bereide condimento dressing, met als ingrediënten druivenmost en 15 jaar op verschillende houten vaten gerijpte wijnazijn.
Inhoud: 250 ...Meer
Traditioneel bereide condimento dressing, met als ingrediënten druive...
Citroenpasta uit het zuiden van Italië, Puglia. Ambachtelijke pasta gemaakt van 100% Italiaanse harde tarwe en natuurlijke aroma's. Handgemaakte pa...Meer
Citroenpasta uit het zuiden van Italië, Puglia. Ambachtelijke pasta ...
Deze pure tomatensaus van cherrytomaten uit Sicilië wordt beschouwd als een van de beste verse tomatensauzen. Mooie basis voor een pastasaus en is kl...Meer
Deze pure tomatensaus van cherrytomaten uit Sicilië wordt beschouwd a...
De originele Amarena kersen van Fabbri , verpakt in een decoratief glazen potje
Zoet en hebben een fruitige smaak
Deze kersen zijn aan te bevelen bi...Meer
De originele Amarena kersen van Fabbri , verpakt in een decoratief gla...
Oregano is het belangrijkste ingrediënt van de Pizza Kruiden. Samen met de overige Italiaanse kruiden, de tomaat en de knoflook, wordt de basis voor ...Meer
Oregano is het belangrijkste ingrediënt van de Pizza Kruiden. Samen m...
Italiaanse kant-en-klare tomatensaus met basilicum Sugo al Basilico
Van 90% tomatenpulp en cherrytomatenpuree, extra vergine olijfolie, 1% basilicum...Meer
Italiaanse kant-en-klare tomatensaus met basilicum Sugo al Basilico
...