De traditionele Balsamico crème
Te combineren met gemengde salades, vlees, pizza, fruitsalades en ijs.
Deze crème is een onderdeel van een mooi ...Meer
De traditionele Balsamico crème
Te combineren met gemengde salades, ...
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. is zoet en zeer aromatisch
minimaal 15 jaar gerijpt op vaten van verschillende houtsoorten waardoor de smaak ver...Meer
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. is zoet en zeer aromatisch
minima...
Een natuurlijke azijn gemaakt van biologisch geteelde Italiaanse appels.
Biologische appelazijn is ongefilterd, ongepasteuriseerd en populair vanweg...Meer
Een natuurlijke azijn gemaakt van biologisch geteelde Italiaanse appel...
Bucatini is een dikke, holle pastasoort
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken door br...Meer
Bucatini is een dikke, holle pastasoort
100% Italiaans durum tarwe g...
Deze Pesto respecteert het oude en klassieke Ligurische recept, met D.O.P Genuese basilicum, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino en kno...Meer
Deze Pesto respecteert het oude en klassieke Ligurische recept, met D....
Extra vierge olijfolie in een keramische kruik, geschilderd in vrolijke kleuren.
Medium fruitigheid van Monocultivar Coratina-olijven.
Geschikt voor...Meer
Extra vierge olijfolie in een keramische kruik, geschilderd in vrolijk...
Ambachtelijk heerlijk zachte Amandelkoekjes Dolcezze di Sicilia.
Met een smaak van zachte amandelspijs met pistache, mandarijn, sinaasappel of citro...Meer
Ambachtelijk heerlijk zachte Amandelkoekjes Dolcezze di Sicilia.
Met...
Groene Nocellara Etnea-olijven “Alla Contadina” is een typisch Siciliaans voorgerecht / apperativo
Perfect als voorgerecht of bij bruschetta en s...Meer
Groene Nocellara Etnea-olijven “Alla Contadina” is een typisch Sic...
Ideale saus voor het op smaak brengen van alle gerechten. Perfect op een crostini of toastje naturel of gemengd
met room, ricotta of mascarpone.
in...Meer
Ideale saus voor het op smaak brengen van alle gerechten. Perfect op e...
De zoetzure witte dressing van Modena wordt verkregen door witte wijnazijn en geconcentreerde most van witte druiven te combineren.
Inhoud: 250ml
Di...Meer
De zoetzure witte dressing van Modena wordt verkregen door witte wijna...
100% Biologische Siciliaanse extra vierge olijfolie met predicaat IGP Sicilië
De olijfolie is fruitige olie, met hints van tomaat en groene amandele...Meer
100% Biologische Siciliaanse extra vierge olijfolie met predicaat IGP ...
Pizzolato Sparkling Pinot Grigio is een verfijnde mousserende wijn met een delicate mousse en frisse smaken van groene appel en citrus.
Deze moussere...Meer
Pizzolato Sparkling Pinot Grigio is een verfijnde mousserende wijn met...
Deze Pesto respecteert het oude en klassieke Ligurische recept, met D.O.P Genuese basilicum, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino , maa...Meer
Deze Pesto respecteert het oude en klassieke Ligurische recept, met D....
Een elegante witte chocolade truffelpraline met gemalen en gehakte Italiaanse pistachenoten
De pistachekorrel geeft dat aangename vleugje knapperighe...Meer
Een elegante witte chocolade truffelpraline met gemalen en gehakte Ita...
Peren mosterd is een verfijnde Italiaanse delicatesse, waarin de zoete smaak van de Williams-peer wordt verrijkt met een subtiele mosterdscherpte.
V...Meer
Peren mosterd is een verfijnde Italiaanse delicatesse, waarin de zoet...
Een fluweel zachte tomaten passata.
Deze tomaten passata uit Italië met een snufje zout is perfect om zelf pizza te maken, of om uw pasta en brusche...Meer
Een fluweel zachte tomaten passata.
Deze tomaten passata uit Italië ...
Parmezaanse kaas
Door het langzame rijpingsproces van 24 maanden krijgt de kaas een korrelige textuur, natuurlijke zoutkristallen en een rijke, noota...Meer
Parmezaanse kaas
Door het langzame rijpingsproces van 24 maanden krij...
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe.
Pasta wordt gemaakt met een bronzen mal en langzaam gedroogd bij lage temperatuur. Past...Meer
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe.
Pasta w...