Siciliaanse kruiden voor marinades en vleesgerechten
Met laurierbladeren, rozemarijn, venkel en peterselie
Lekker om de echte Italiaanse smaak toe ...Meer
Siciliaanse kruiden voor marinades en vleesgerechten
Met laurierblad...
De Amaretti Morbidi Vicenzi zijn zachte pure amandelkoekjes. Morbidi staat voor “zacht”. De Italiaanse amandelen worden met meel, opgeklopt eiwit ...Meer
De Amaretti Morbidi Vicenzi zijn zachte pure amandelkoekjes. Morbidi s...
100% Biologische Siciliaanse extra vierge olijfolie met I.G.P. Sicilië predicaat
De smaak is overwegend zoet met hints van bitterheid en kruidige t...Meer
100% Biologische Siciliaanse extra vierge olijfolie met I.G.P. Sicili...
Geurige plakjes zomertruffel, 100% Italiaanse truffel.
Te gebruiken om pasta's en risotto's op smaak te brengen, filets, carpaccio en eieren te garn...Meer
Geurige plakjes zomertruffel, 100% Italiaanse truffel.
Te gebruiken ...
Extra vierge olijfolie met een condiment van witte truffel.
100% Italiaanse natuurlijke ingrediënten
Te gebruiken voor onder ander soepen, gegril...Meer
Extra vierge olijfolie met een condiment van witte truffel.
100% Ital...
De traditionele Balsamico crème
Te combineren met gemengde salades, vlees, pizza, fruitsalades en ijs.
Deze crème is een onderdeel van een mooi ...Meer
De traditionele Balsamico crème
Te combineren met gemengde salades, ...
Heerlijke handgemaakte amandelkoekjes, die alle smaak van Sicilië bevatten. Binnenin vind je: amandel en pistache, amandel en citroen, amandel en man...Meer
Heerlijke handgemaakte amandelkoekjes, die alle smaak van Sicilië bev...
Blanke Balsamico Azijn of wel Aceto Balsamico Bianco de Modena I.G.P. heeft een zoete smaak en is lichtzuur en aromatisch.
Goed te gebruiken voor het...Meer
Blanke Balsamico Azijn of wel Aceto Balsamico Bianco de Modena I.G.P. ...
Een knapperige en lichte cracker, vaak gemaakt van tarwebloem "00" en olijfolie uit de eerste persing
Deze dunne en krokante crackers hebben een deli...Meer
Een knapperige en lichte cracker, vaak gemaakt van tarwebloem "00" en ...
Gemaakt van olijven uit het gebied Canino (Lazio), net over de grens met Toscane.
Eerste persing, koudgeperst
Smaragdgroene kleur en een harmonieuz...Meer
Gemaakt van olijven uit het gebied Canino (Lazio), net over de grens m...
Bucatini is een dikke, holle pastasoort
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken door br...Meer
Bucatini is een dikke, holle pastasoort
100% Italiaans durum tarwe g...
De originele Amarena kersen van Fabbri , verpakt in een decoratief glazen potje
Zoet en hebben een fruitige smaak
Deze kersen zijn aan te bevelen bi...Meer
De originele Amarena kersen van Fabbri , verpakt in een decoratief gla...
Elke regio in Italië kent zijn eigen variatie voor Bruschetta Kruiden. De zongerijpte tomaten en extra vergine olijfolie vormen de basis. Daar wordt ...Meer
Elke regio in Italië kent zijn eigen variatie voor Bruschetta Kruiden...
Deze ragout van wit vlees wordt bereid volgens het traditionele recept zoals vroeger ragout werd gemaakt op het boerenerf. Alleen wit vlees, zoals k...Meer
Deze ragout van wit vlees wordt bereid volgens het traditionele recept...
Siciliaanse cannoli is een van de bekendste specialiteiten van de Italiaanse banketbakkerij. Geurige opgerolde wafel van zeer fijne amandelen naar Sic...Meer
Siciliaanse cannoli is een van de bekendste specialiteiten van de Ital...
Ragù van Asperges en Italiaande venkelworst, een prachtige ragout volgens traditioneel Toscaans recept
Bereid met ingrediënten afkomstig uit Tosca...Meer
Ragù van Asperges en Italiaande venkelworst, een prachtige ragout vo...
Spahettone is een vollere en dikkere spaghetti
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken d...Meer
Spahettone is een vollere en dikkere spaghetti
100% Italiaans durum t...