Witte truffel crème en Parmezaanse kaas
Een veelzijdig te gebruiken crème met een delicate smaak
Te gebruiken bij risotto, gnocchi, ravioli, roomsoep, crostini's, sandwiches
Inhoud 75 gram
Lees meer.
Deze culinaire crème is een combinatie van de bekende Parmigiano Reggiano D.O.P. en de verfijnde smaak van witte truffel.
Alleen de beste Italiaanse ingrediënten worden gebruikt om de authenticiteit en de kwaliteit van deze crème te waarborgen.
Witte truffel en de Parmigiano Reggiano crème is een perfecte basis voor voorgerechten, hoofdgerechten en pastagerechten. Maar ook voor een dip voor op een toast of een crostini.
Deze witte truffel crème met Parmigiano Reggiano Dop is een ware smaaksensatie voor elk gerecht.
Ingrediënten
Room, Parmigiano Reggiano Dop, 17%, boter, aroma, Bianchetto Truffel 1,2% (Tuber Albidum Pico) Or. Italië, zout.
Truffels:
Truffels groeien in de grond en worden dus niet gekweekt. Het is een zeer bijzonder natuurproduct. Alleen met speciaal getrainde speurhonden worden de truffels gevonden.