Pittige rode pesto saus voor in de pasta
Rode pepers- pepperoncino, amandelpaddenstoel, tomaat en kaas
Lekker bij een pasta, pastasalade of door pa...Meer
Pittige rode pesto saus voor in de pasta
Rode pepers- pepperoncino, ...
Frantoi Cutrera’s biologische bloemenhoning uit Sicilië is ongepasteuriseerd, zoet en aromatisch.
Perfect voor ontbijt, thee of in combinatie met...Meer
Frantoi Cutrera’s biologische bloemenhoning uit Sicilië is ongepast...
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: 13 minuten
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage temperatuu...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: ...
Mezze Maniche pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 12-13 minuten
Gemaakt in een bronzen mal- pasta...Meer
Mezze Maniche pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en wate...
100% Italiaanse tomaten Pomodori San Marzano D.O.P.
Van hele gepelde San Marzano tomaten. Volgens veel culinaire professionals zijn de ovale, stevig...Meer
100% Italiaanse tomaten Pomodori San Marzano D.O.P.
Van hele gepelde...
Deze rosé Balsamico is van de Lambrusco druif. Een heerlijke smaakmaker.
Deze balsamico is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en is goed te combi...Meer
Deze rosé Balsamico is van de Lambrusco druif. Een heerlijke smaakmak...
Siciliaanse cannoli is een van de bekendste specialiteiten van de Italiaanse banketbakkerij. Geurige opgerolde wafel van zeer fijne amandelen naar Sic...Meer
Siciliaanse cannoli is een van de bekendste specialiteiten van de Ital...
Caponata is een klassiek Siciliaans gerecht.
Het is een groente stoofpot gemaakt met aubergines en heeft een kenmerkende zoetzure smaak.
Serveer a...Meer
Caponata is een klassiek Siciliaans gerecht.
Het is een groente stoo...
Intrigerende Daidone-versie van de traditionele pesto, verfraaid met de geur van citroen.
Lekker bij vis, in tomatensalades, bij pasta (speciaal met ...Meer
Intrigerende Daidone-versie van de traditionele pesto, verfraaid met d...
Extra vierge olijfolie met een condiment van witte truffel in een decoratief blik
100% Italiaanse natuurlijke ingrediënten
Te gebruiken voor onder...Meer
Extra vierge olijfolie met een condiment van witte truffel in een deco...
Casarecce pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 6-7 minuten
Geperst in bronzen mallen - pasta al bro...Meer
Casarecce pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en water
I...
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe en natuurlijke kleuren. Pasta is gemaakt met een bronzen mal en is langzaam gedroogd bij e...Meer
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe en natuurl...
Heerlijke handgemaakte amandelkoekjes, die alle smaak van Sicilië bevatten. Binnenin vind je: amandel en pistache, amandel en citroen, amandel en man...Meer
Heerlijke handgemaakte amandelkoekjes, die alle smaak van Sicilië bev...
Deze pure tomatensaus van cherrytomaten uit Sicilië wordt beschouwd als een van de beste verse tomatensauzen. Mooie basis voor een pastasaus en is kl...Meer
Deze pure tomatensaus van cherrytomaten uit Sicilië wordt beschouwd a...
Ambachtelijk heerlijk zachte Citrus amandelkoekjes uit Sicilië
Met een smaak van zachte amandelspijs en Citroen,
Inhoud: 60 gram -3 stuks -per stu...Meer
Ambachtelijk heerlijk zachte Citrus amandelkoekjes uit Sicilië
Met ...
Bruschetta van Artisjok en Taggiasca olijven is een authentieke Italiaanse antipasti.
Lichtzoete smaak van artisjokken met de subtiele, delicate tone...Meer
Bruschetta van Artisjok en Taggiasca olijven is een authentieke Italia...
Ragù van Asperges en Italiaande venkelworst, een prachtige ragout volgens traditioneel Toscaans recept
Bereid met ingrediënten afkomstig uit Tosca...Meer
Ragù van Asperges en Italiaande venkelworst, een prachtige ragout vo...
100% Siciliaanse extra vierge olijfolie IGP
Medium fruitig, rond en vol. Mooie balans met afdronk van tomaat, amandel en artisjok
Heerlijk bij alle ...Meer
100% Siciliaanse extra vierge olijfolie IGP
Medium fruitig, rond en v...
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Zoet en zeer aromatisch
Minimaal 20 jaar gerijpt op verschillende vaten
Lekker bij oude kaas, carpaccio , aardbe...Meer
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Zoet en zeer aromatisch
Minimaal 2...