Een heerlijke pesto gemaakt van paprika en ricotta, ook wel Pesto Peperoni genoemd. Uitstekend geschikt voor het op smaak brengen van een goed bord pa...Meer
Een heerlijke pesto gemaakt van paprika en ricotta, ook wel Pesto Pepe...
Typisch Siciliaanse groene pesto door de combinatie van basilicum, peterselie en Siciliaanse Pecorino BOB. Geschikt voor het kruiden van een goed bord...Meer
Typisch Siciliaanse groene pesto door de combinatie van basilicum, pet...
Deze prachtige Aceto Balsamico di Modena Extravecchio is onbeschrijfelijk lekker. Zeer aromatisch omdat deze Aceto tenminste 25 jaar gerijpt heeft in ...Meer
Deze prachtige Aceto Balsamico di Modena Extravecchio is onbeschrijfel...
Extra vierge olijfolie in een keramische kruik, geschilderd in vrolijke kleuren door artiest en illustrator Camilla Falsini
Intens fruitigheid van Mo...Meer
Extra vierge olijfolie in een keramische kruik, geschilderd in vrolijk...
Caponata: al het goede van Siciliaanse aubergines
Deze caponata heeft een intense en authentieke smaak. Uitstekend als voorgerecht of als bijgerecht ...Meer
Caponata: al het goede van Siciliaanse aubergines
Deze caponata heeft...
Aceto Di Vino “Gran Riserva” is een hoogwaardige wijnazijn.
Deze staat Aceto staat bekend om zijn diepe aroma's en subtiele, gebalanceerde zuurgr...Meer
Aceto Di Vino “Gran Riserva” is een hoogwaardige wijnazijn.
Deze ...
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Zoet en zeer aromatisch
Minimaal 20 jaar gerijpt op verschillende vaten
Lekker bij oude kaas, carpaccio , aardbe...Meer
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Zoet en zeer aromatisch
Minimaal 2...
Ronde bonen- Tondinibonen, oorspronkelijk afkomstig uit Amerika, worden gebruikt in veel typische gerechten uit de mediterrane keuken.
Ideaal in gere...Meer
Ronde bonen- Tondinibonen, oorspronkelijk afkomstig uit Amerika, worde...
Guanciale is Italiaans spek van varkenswang, guancia is Italiaans voor wang. Het spek is gekruid met zout, zwarte of rode peper en drie maanden gerijp...Meer
Guanciale is Italiaans spek van varkenswang, guancia is Italiaans voor...
Deze Grissini stokjes zijn licht kruidig van smaak. Dip ze in een olijventapenade of pesto en Italiaanse tomatensalsa. De krokante rozemarijnstokjes z...Meer
Deze Grissini stokjes zijn licht kruidig van smaak. Dip ze in een olij...
Mezze Maniche pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 12-13 minuten
Gemaakt in een bronzen mal- pasta...Meer
Mezze Maniche pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en wate...
De Tarallini al Finocchio is een klassiek gezouten toastje dat oorspronkelijk uit het Zuid-Italiaanse Puglia komt. Het venkelzaad geeft de toast een f...Meer
De Tarallini al Finocchio is een klassiek gezouten toastje dat oorspro...
Extra vierge olijfolie uit Sicilië met I.G.P.-label, uitsluitend verkregen uit Moresca olijven van oude olijfbossen gekweekt op vulkanische Etna gron...Meer
Extra vierge olijfolie uit Sicilië met I.G.P.-label, uitsluitend verk...
De Toscaanse Eendenragù wordt volgens het eeuwenoude recept bereid, met toevoeging van een beetje sinaasappel- en schil, als een vleugje klasse om d...Meer
De Toscaanse Eendenragù wordt volgens het eeuwenoude recept bereid, ...
Deze prachtige Siciliaanse Trinacria-pesto is betoverend. De zoetheid van aromatische tomaten, de frisheid van venkel en de zoutheid van de fijne ansj...Meer
Deze prachtige Siciliaanse Trinacria-pesto is betoverend. De zoetheid ...
Groene Nocellara -olijven “in salamoia” is een typisch Siciliaans voorgerecht / apperativo
Perfect als voorgerecht of bij bruschetta en sandwich....Meer
Groene Nocellara -olijven “in salamoia” is een typisch Siciliaans ...
100% Biologische Siciliaanse extra vierge olijfolie met toevoeging van chili-pepers
De olijfolie is goud groene van kleur, een fruitige geur en lich...Meer
100% Biologische Siciliaanse extra vierge olijfolie met toevoeging va...
Balsamico crème met kers
Te gebruiken in gemengde salades, gebraden vlees, pizza, fruitsalades en ijs
Deze crème is een onderdeel van een mooi as...Meer
Balsamico crème met kers
Te gebruiken in gemengde salades, gebraden...