Bladgoud karakteriseert deze ‘kostbare’ variant van het klassieke truffelzout. Als je vervolgens zwarte truffels toevoegt aan zout ontstaat er een...Meer
Bladgoud karakteriseert deze ‘kostbare’ variant van het klassieke ...
Zwarte Nocellara -olijven “in salamoia” is een typisch Siciliaans voorgerecht / apperativo
Perfect als voorgerecht of bij bruschetta en sandwich....Meer
Zwarte Nocellara -olijven “in salamoia” is een typisch Siciliaans ...
Siciliaanse cannoli is een van de bekendste specialiteiten van de Italiaanse banketbakkerij. Geurige opgerolde wafel van zeer fijne amandelen naar Sic...Meer
Siciliaanse cannoli is een van de bekendste specialiteiten van de Ital...
Eeuwenoud traditioneel recept van de bekende Toscaanse vleesragout.
Ingrediënten: rundergehakt en varkensvlees afkomstig van biologische landbouw va...Meer
Eeuwenoud traditioneel recept van de bekende Toscaanse vleesragout.
I...
Deze condimento dressing wordt verkregen door een druivenmost en wijnazijn te combineren. Het hoge gehalte aan druivenmost, het langzame raffinageper...Meer
Deze condimento dressing wordt verkregen door een druivenmost en wijn...
Fileja 3 kleurenpasta is gemaakt van 100% Italiaans durum tarwe griesmeel, (chilipoeder, spinazie) en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 11- 12 minute...Meer
Fileja 3 kleurenpasta is gemaakt van 100% Italiaans durum tarwe griesm...
Marmelade van sinaasappelen. Door toevoeging van het vruchtvlees van de Sinaasappel én de schil krijgt deze marmelade een heerlijke frisse licht zoet...Meer
Marmelade van sinaasappelen. Door toevoeging van het vruchtvlees van d...
Ontdek De Pizzabijbel van Simon Giaccotto. Leer de perfecte pizzabodem maken, ontdek de geschiedenis van pizza en geniet van recepten: van klassieke M...Meer
Ontdek De Pizzabijbel van Simon Giaccotto. Leer de perfecte pizzabodem...
Siciliaanse cannoli is een van de bekendste specialiteiten van de Italiaanse banketbakkerij. Geurige opgerolde wafel van zeer fijne amandelen naar Sic...Meer
Siciliaanse cannoli is een van de bekendste specialiteiten van de Ital...
Een sprankelende frisdrank van San Pellegrino
Gemaakt met extracten van zorgvuldig geselecteerde chinotto sinaasappels uit Sicilië en een heerlijke ...Meer
Een sprankelende frisdrank van San Pellegrino
Gemaakt met extracten v...
100% Italiaanse extra vierge olijfolie van Taggiasca olijven uit de eerste persing.
Medium fruitigheid en hints van artisjok
In decoratieve fles met...Meer
100% Italiaanse extra vierge olijfolie van Taggiasca olijven uit de ee...
Epicuro Nero d’Avola is een volle wijn met zachte, warme en elegante smaken van kersen en kruiden. Een heerlijke doordrinker. Drink deze rode wijn o...Meer
Epicuro Nero d’Avola is een volle wijn met zachte, warme en elegante...
Een fluweel zachte tomaten passata.
Deze tomaten passata uit Italië met een snufje zout is perfect om zelf pizza te maken, of om uw pasta en brusche...Meer
Een fluweel zachte tomaten passata.
Deze tomaten passata uit Italië ...
De gedroogde kruidenmix zorgt voor heerlijke Italiaanse pit en hartigheid.
Met deze mix maakt u op een handige manier een kant-en-klare tomatensaus ...Meer
De gedroogde kruidenmix zorgt voor heerlijke Italiaanse pit en hartigh...
Boter met ansjovis en truffel -burro acciughe e tartufo
Een heerlijke variant van één van de bekendste en meest gewaardeerde truffelproducten
Inho...Meer
Boter met ansjovis en truffel -burro acciughe e tartufo
Een heerlijke...
Traditioneel bereide condimento dressing, met als ingrediënten druivenmost en 15 jaar op verschillende houten vaten gerijpte wijnazijn.
Inhoud: 250 ...Meer
Traditioneel bereide condimento dressing, met als ingrediënten druive...