Dun krokant gebakken toastje/ toastje voor bij een borrelplankje
Inhoud 180 gram
Een ideale start voor een borrel met een van de tapenades van onze...Meer
Dun krokant gebakken toastje/ toastje voor bij een borrelplankje
Inh...
Carnaroli risotto met funghi portcini uit Umbrië
Delicate smaak, complete direct klaar mix met bouillon en paddestoelen
Lekker bij: Gestoofde wilde...Meer
Carnaroli risotto met funghi portcini uit Umbrië
Delicate smaak, com...
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. is zoet en zeer aromatisch
minimaal 15 jaar gerijpt op verschillende vaten
Inhoud:- 250 ml MET GESCHENKVERPAKKI...Meer
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. is zoet en zeer aromatisch
minima...
Siciliaanse uienconfituur, een heerlijk bijgerecht bij wild, vlees en paté, maar ook prima op uw borrelplank. Gemaakt van de beste Siciliaanse uien v...Meer
Siciliaanse uienconfituur, een heerlijk bijgerecht bij wild, vlees en ...
Scorze di Limone in Sciroppo zijn ambachtelijk gekonfijte biologische citroenschillen in siroop
Fris, aromatisch en perfect als verfijnde toets bij d...Meer
Scorze di Limone in Sciroppo zijn ambachtelijk gekonfijte biologische ...
Extra vierge olijfolie van de monocultivar Nocellara Etnea van Sicilië
100% Nocellara Etnea
Het intense fruitige karakter met hints van distel, gra...Meer
Van de traditionele patisserie uit Florence
Een crostata is een Italiaanse gebakken taart typisch uit Toscane, gevuld met hazelnootcrème.
Voor een ...Meer
Van de traditionele patisserie uit Florence
Een crostata is een Itali...
Frantoi Cutrera’s biologische bloemenhoning uit Sicilië is ongepasteuriseerd, zoet en aromatisch.
Perfect voor ontbijt, thee of in combinatie met...Meer
Frantoi Cutrera’s biologische bloemenhoning uit Sicilië is ongepast...
Een sprankelende frisdrank van San Pellegrino
Aranciata is goudgeel van kleur en heerlijk geurig met het intense aroma van eersteklas sinaasappels ui...Meer
Een sprankelende frisdrank van San Pellegrino
Aranciata is goudgeel v...
De hazelnoten uit Piëmonte wordt beschouwd als de beste hazelnootvariëteit ter wereld, met de I.G.P.-aanduiding.
Een zoete creme, rijk en vol van s...Meer
De hazelnoten uit Piëmonte wordt beschouwd als de beste hazelnootvari...
Extra vierge olijfolie van de monocultivar Nocellare de Belice van Sicilië
100% Nocellara del Belice
Medium intenstieve fruitigheid, groen-gele k...Meer
Extra vierge olijfolie van de monocultivar Nocellare de Belice van Sic...
Conhiglioni is ideaal voor ovenschotels.
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken door br...Meer
Conhiglioni is ideaal voor ovenschotels.
100% Italiaans durum tarwe g...
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: 8- 10 minuten
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage temper...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: ...
Oregano is het belangrijkste ingrediënt van de Pizza Kruiden. Samen met de overige Italiaanse kruiden, de tomaat en de knoflook, wordt de basis voor ...Meer
Oregano is het belangrijkste ingrediënt van de Pizza Kruiden. Samen m...
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde durum tarwe.
Pasta wordt gemaakt met een bronzen mal en langzaam gedroogd bij lage temperatuur...Meer
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde durum tarwe.
P...
Cadeauverpakking Truffel bestaande uit Truffelsaus, truffelboter en Cacio met truffel en peper
Direct voor gebruik
Truffelsaus- salsa tartufata 80 ...Meer
Cadeauverpakking Truffel bestaande uit Truffelsaus, truffelboter en Ca...
Cadeauverpakking Truffel bestaande uit truffelboter en truffel crème
Truffelboter met witte truffel; veelzijdig met een delicate smaak(75 gram)
Tr...Meer
Cadeauverpakking Truffel bestaande uit truffelboter en truffel crème
...
Conchiglioni pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwegriesmeel ( harde tarwe) en water.
Inhoud: 250 gram
Kooktijd 10-11 minuten
Gemaakt v...Meer
Conchiglioni pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwegriesmee...
Rustieke harde kaas van schapenmelk, gemaakt volgens traditioneel recept uit Sardinië. Kenmerkend zijn het strogele deeg en de licht korrelige textuu...Meer
Rustieke harde kaas van schapenmelk, gemaakt volgens traditioneel rece...
Jonge licht pikante Caciotta al Peperoncino
Van gepasteuriseerde koe-, schapenmelk en chilipepers
30 dagen gerijpt
Licht pikant en romig van smaak
...Meer
Jonge licht pikante Caciotta al Peperoncino
Van gepasteuriseerde koe-...
Guanciale is Italiaans spek van varkenswang, guancia is Italiaans voor wang. Het spek is gekruid met zout, zwarte of rode peper en drie maanden gerijp...Meer
Guanciale is Italiaans spek van varkenswang, guancia is Italiaans voor...