BIOLOGISCHE RODE PESTO
Typische Siciliaanse pesto gemaakt met verse tomaten, basilicum, amandelen en tofu. Heerlijk in combinatie met pasta, voor fa...Meer
BIOLOGISCHE RODE PESTO
Typische Siciliaanse pesto gemaakt met verse t...
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. uit Modena is zoet en zeer aromatisch
Minimaal 20 jaar gerijpt op verschillende vaten
Inhoud 250 ml , MET GESCHEN...Meer
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. uit Modena is zoet en zeer aromatis...
Kruidenmix gemaakt van Siciliaanse kruiden, top kwaliteit
Deze kruidenmix bestaat uit oregano, basilicum, fijne chili en een beetje knoflook en zout...Meer
Kruidenmix gemaakt van Siciliaanse kruiden, top kwaliteit
Deze kruid...
Extra vierge Taggiasca olijfolie DOP- uit Ligurische Riviera dei Fiori
De smaak is elegant, fruitig en licht zoet met subtiele noten van amandel en...Meer
Extra vierge Taggiasca olijfolie DOP- uit Ligurische Riviera dei Fior...
Bruschetta van Artisjok en Taggiasca olijven is een authentieke Italiaanse antipasti.
Lichtzoete smaak van artisjokken met de subtiele, delicate tone...Meer
Bruschetta van Artisjok en Taggiasca olijven is een authentieke Italia...
Van de traditionele patisserie uit Florence
Een crostata is een Italiaanse gebakken taart typisch uit Toscane, gevuld met hazelnootcrème.
Voor een ...Meer
Van de traditionele patisserie uit Florence
Een crostata is een Itali...
Frantoi Cutrera’s biologische bloemenhoning uit Sicilië is ongepasteuriseerd, zoet en aromatisch.
Perfect voor ontbijt, thee of in combinatie met...Meer
Frantoi Cutrera’s biologische bloemenhoning uit Sicilië is ongepast...
Deze tapenade van Taggiasca olijven is een unieke en delicate tapenade, gemaakt van de zwarte olijven van Cultivar Taggiasca, waardoor het een typisch...Meer
Deze tapenade van Taggiasca olijven is een unieke en delicate tapenade...
Semola di grano duro is geschikt voor het maken van pasta. Voor pizza gebruik je 50% semola en 50% tipo 00 bloem. De semola is per 1 kg verpakt.
Voor...Meer
Semola di grano duro is geschikt voor het maken van pasta. Voor pizza ...
Peren mosterd is een verfijnde Italiaanse delicatesse, waarin de zoete smaak van de Williams-peer wordt verrijkt met een subtiele mosterdscherpte.
V...Meer
Peren mosterd is een verfijnde Italiaanse delicatesse, waarin de zoet...
100% Italiaanse tomaten Pomodori San Marzano D.O.P.
Van hele gepelde San Marzano tomaten. Volgens veel culinaire professionals zijn de ovale, stevig...Meer
100% Italiaanse tomaten Pomodori San Marzano D.O.P.
Van hele gepelde...
Een fluweel zachte tomaten passata.
Deze tomaten passata uit Italië met een snufje zout is perfect om zelf pizza te maken, of om uw pasta en brusche...Meer
Een fluweel zachte tomaten passata.
Deze tomaten passata uit Italië ...
Italiaans bakkergist van Caputo.
Gedroogd bakkersgist en kan direct worden toegevoegd
Het deeg rijst goed en is erg luchtig
Geschikt voor glutenvri...Meer
Italiaans bakkergist van Caputo.
Gedroogd bakkersgist en kan direct w...
Lumacone pasta is ideaal voor een ovengerecht.
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken d...Meer
Lumacone pasta is ideaal voor een ovengerecht.
100% Italiaans durum t...
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: 8- 10 minuten
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage temper...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: ...
Parmezaanse kaas
Door het langzame rijpingsproces van 24 maanden krijgt de kaas een korrelige textuur, natuurlijke zoutkristallen en een rijke, noota...Meer
Parmezaanse kaas
Door het langzame rijpingsproces van 24 maanden krij...
Oregano is het belangrijkste ingrediënt van de Pizza Kruiden. Samen met de overige Italiaanse kruiden, de tomaat en de knoflook, wordt de basis voor ...Meer
Oregano is het belangrijkste ingrediënt van de Pizza Kruiden. Samen m...