Menu
EUR
Astorino Penne dell'enotria pasta
€3,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Astorino Penne dell'enotria pasta
Astorino
(0)

Astorino Penne dell'enotria pasta

€3,99 Incl. btw
Op voorraad

Penne dell'enotria pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 6-7 minuten
Geperst in bronzen mallen - pasta al bronzo
Deze pasta heeft zijn oorsprong in Genua Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Penne dell'enotria pasta

Penne is een soort cilindrische pasta soort die aan de uiteinden is gesneden met evenwijdige schuine sneden. Toen deze pasta in de 19e eeuw in Genua werd gemaakt, werden ze zo genoemd omdat het nieuwe formaat de penpunten van vulpennen leek te imiteren.

Penne heeft zijn oorsprong in het noorden van Italië, Genua, maar dankt haar bekendheid aan de Napolitanen, die de geneugten des levens en goed eten hoog in het vaandel hebben staan.

Ingrediënten:
100% Italiaans durum tarwe griesmeel (van harde tarwe) en water. Deze pasta soort is 100% natuurlijk.

Bevat Gluten

 

Kooktijd:
De kooktijd van de Penne pasta is 6-7 minuten. Penne laat zich makkelijk koken. Tijdens het koken wel even roeren in de pan, zodat de pasta niet aan elkaar gaat plakken. 

Durum Tarwe
De Busiata is gemaakt van 100 % durum tarwe dat wordt verbouwd in Zuid Italië, Crotone. Een grove, harde korrel. Door de hoge kwaliteit aan tarwe, het gebruik van bronzen mallen en langzame droogtijd, krijgt deze pasta  zijn bekende 'bite'.

 

Over Pastificio Astorini Pasta

Een pakket Pasta Astorino vertelt de sfeer, de typischheid, de boerentraditie en de smaken uit het verleden en een stukje van Calabrische en Italiaanse gedachtegoed

Pastificio Astrino komt uit het agrarisch gebied in Calabrië, waar men nog rijk is aan allerlei familietradities.

Pasta maken is een kunst. Deze kunst is ontstaan ​​en ontwikkeld in de landelijke omgeving van Crotone. Een goed klimaat en vruchtbare grond zijn een van de belangrijkste ingrediënten. Deze streek wordt gekenmerkt door wijngaarden, olijfboomgaarden, bossen en graanvelden en water. Allemaal ideale omstandigheden voor het produceren van uitstekend graan.

Het gebruik van griesmeel van harde tarwe en het vakmanschap zijn de basiselementen die zorgen voor de beste kwaliteit van zowel verse als gedroogde pasta.

Door de combinatie van technologie en familietradities ontstonden typische streekproducten. Zoals de Macaroni met de beugel en de Cavatelli

In de loop der jaren hebben andere formaten, welkte typisch zijn voor ander Italiaanse regio’s, zijn intrede gedaan. Denk aan strozzapreti, fileja, trofie en orecchiette.

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

 Astorino Penne dell'enotria pasta
Astorino
Penne dell'enotria pasta
€3,99 €3,66
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Astorino Penne dell'enotria pasta

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!