Menu
EUR
Astorino Tagliatelle Pasta
€4,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Astorino Tagliatelle Pasta
Astorino
(0)

Astorino Tagliatelle Pasta

€4,99 Incl. btw
Op voorraad

Tagliatelle is gemaakt van 100% Italiaans durum tarwe griesmeel en water.
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 11- 12 minuten
Geperst in bronzen mallen - pasta al bronzo
Van oorsprong een pastasoort uit de regio Emilia- Romagna Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Tagliatelle Pasta

Tagliatelle is een typische eierpasta uit Midden- en Noord-Italië. De naam van deze pastasoort  is afgeleid van het werkwoord "snijden" of "snijden", aangezien ze worden verkregen door het deeg in dunne vellen uit te rollen en te snijden, nadat het is opgerold.

Ingrediënten:
100% Italiaans durum tarwe griesmeel (van harde tarwe) en water. Deze pasta soort is 100% natuurlijk.

Bevat Gluten

Kooktijd:
De kooktijd van Tagliatelle pasta is 11-12 minuten. Tagliatelle laat zich makkelijk koken. Tijdens het koken wel even roeren in de pan, zodat de pasta niet aan elkaar gaat plakken. 

Durum Tarwe
De Tagliatelle is gemaakt van 100 % durum tarwe dat wordt verbouwd in Zuid Italië, Crotone. Een grove, harde korrel. Door de hoge kwaliteit aan tarwe, het gebruik van bronzen mallen en langzame droogtijd, krijgt deze pasta  zijn bekende 'bite'.

Mooi Recept!

Voor 2 personen:

1/2 kg mosselen (mosselen kunnen ook vervangen worden door garnalen)
4 eetlepel extra vierge olijfolie
1 teen Knoflook
1 glas witte wijn
200 gr Tagliatelle Astorino
1 hand gesneden peterselie
peper naar behoefte toevoegen

20 minuten voorbereiden- 30 minuten koken

  1. Maak de mosselen schoon (zoals op de verpakking staat beschreven) en haal de dichte mosselen eruit.
  2. Doe 2 eetlepel olie in een diepe pan met een anti aanbaklaag en bak de knoflook bruin. Voeg de mosselen en fruit deze een paar minuten mee op laag vuur. Blus af met wijn. Verhoog het vuur als de wijn verdampt is voor ongeveer 2-3 minuten.
  3. Kook alle mosselen tot dat ze open zijn in ongeveer 5 minuten. Wat niet opengaat verwijderen.
  4. Filter het kookvocht.
  5. Verhit in een andere pan de 2 eetlepels olie en voeg de kerstomaatjes toe. Laat deze een kleine 5 minuten zacht pruttelen. Voeg vervolgende mosselen en het gefilterde kookvocht toe. Laat dit zachtjes op laag vuur staan
  6. Maak ondertussen de pasta klaar. Breng het water en een beetje zout aan de kook. Kook de tagliatelle in 11-12 minuten gaar. Giet de tagliatelle af en voeg deze toe aan de pan met mosselen.
  7. Garneer met peterselie en eventueel een snufje peper.
Buon Appetito!!

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

 Astorino Tagliatelle Pasta
Astorino
Tagliatelle Pasta
€4,99 €4,58
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Astorino Tagliatelle Pasta

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!