Tomatenpasta uit het zuiden van Italië, Puglia. Ambachtelijke pasta gemaakt van 100% Italiaanse harde tarwe en natuurlijke aroma's. Handgemaakte pa...Meer
Tomatenpasta uit het zuiden van Italië, Puglia. Ambachtelijke pasta ...
Traditionele balsamico azijn uit Modena. D.O.P. "Affinato" Prestige
100% natuurlijk.
Na 12 jaar rijping op het vat, geeft dit een onnavolgbare smaak...Meer
Traditionele balsamico azijn uit Modena. D.O.P. "Affinato" Prestige
1...
Traditionele balsamico azijn uit Modena. D.O.P. "Extra Vecchio"
100% natuurlijk.
Na 25 jaar rijping op het vat, geeft dit een onnavolgbare smaak.
...Meer
Traditionele balsamico azijn uit Modena. D.O.P. "Extra Vecchio"
100...
Traditioneel bereide condimento dressing, met als ingrediënten druivenmost en 15 jaar op verschillende houten vaten gerijpte wijnazijn.
Inhoud: 250 ...Meer
Traditioneel bereide condimento dressing, met als ingrediënten druive...
Uniek product, geproduceerd uit de bekende Lambrusco druif. Met aroma's van fruit en kruiden is het een perfecte balans tussen zuurgraad en zoetheid. ...Meer
Uniek product, geproduceerd uit de bekende Lambrusco druif. Met aroma'...
Deze pure tomatensaus van cherrytomaten uit Sicilië wordt beschouwd als een van de beste verse tomatensauzen. Mooie basis voor een pastasaus en is kl...Meer
Deze pure tomatensaus van cherrytomaten uit Sicilië wordt beschouwd a...
Zeezout met wilde venkelzaad uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperend zeezout met licht anijsachtige wilde venkel
Te gebruiken met vis, wit vlees,...Meer
Zeezout met wilde venkelzaad uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperen...
Ambachtelijke sinaasappelmarmelade gemaakt van handgeoogste, onbespoten Siciliaanse sinaasappels.
Volle, pure smaak met een verfijnde sinaasappelto...Meer
Ambachtelijke sinaasappelmarmelade gemaakt van handgeoogste, onbespote...
Parmezaanse kaas
Door het langzame rijpingsproces van 24 maanden krijgt de kaas een korrelige textuur, natuurlijke zoutkristallen en een rijke, noota...Meer
Parmezaanse kaas
Door het langzame rijpingsproces van 24 maanden krij...
Frantoi Cutrera’s biologische bloemenhoning uit Sicilië is ongepasteuriseerd, zoet en aromatisch.
Perfect voor ontbijt, thee of in combinatie met...Meer
Frantoi Cutrera’s biologische bloemenhoning uit Sicilië is ongepast...
Glutenvrij meel speciaal voor het maken van italiaans brood, pizza, focaccia en gebak. het meel is een mix, gemaakt van rijst en aardappel zetmeel, ri...Meer
Glutenvrij meel speciaal voor het maken van italiaans brood, pizza, fo...
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsluitend afkomstig uit Ligurië, ontpit, extra vierge olijfolie en een vleugje pep...Meer
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsl...
Extra vierge olijfolie in een keramische kruik, geschilderd in vrolijke kleuren.
Medium fruitigheid van Monocultivar Coratina-olijven.
Geschikt voor...Meer
Extra vierge olijfolie in een keramische kruik, geschilderd in vrolijk...
La Gioiosa Prosecco Frizzante is een frisse, zachte mousserende wijn met een lichte mousse en een zuivere afdronk. De geur is fris met aroma's van wit...Meer
La Gioiosa Prosecco Frizzante is een frisse, zachte mousserende wijn m...
Eierpasta met Witte Truffel, uit het dorpje Campofilone, uit de Italiaanse regio De Marken
Kooktijd: 1-2 minuten in kokend water of direct in hete sa...Meer
Eierpasta met Witte Truffel, uit het dorpje Campofilone, uit de Italia...
Conhiglioni is ideaal voor ovenschotels.
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken door br...Meer
Conhiglioni is ideaal voor ovenschotels.
100% Italiaans durum tarwe g...
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: 6 -10 minuten
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage tempera...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: ...
Deze Fuet all’Aglio is een mooie mix van o.a. mager Italiaans varkensvlees, zwarte peper, zout en kruidnagel en heeft een milde knoflooksmaak.
De ...Meer
Deze Fuet all’Aglio is een mooie mix van o.a. mager Italiaans varken...