Basilicum pasta uit het zuiden van Italië, Puglia. Ambachtelijke pasta gemaakt van 100% Italiaanse harde tarwe en natuurlijke aroma's. Handgemaakte...Meer
Basilicum pasta uit het zuiden van Italië, Puglia. Ambachtelijke pas...
TOSCAANSE CANTUCCINI IGP MET AMANDELEN
Het beroemdste koekje gemaakt in Toscane, beschermde geografische aanduiding (BGA). Het recept voldoet aan de ...Meer
TOSCAANSE CANTUCCINI IGP MET AMANDELEN
Het beroemdste koekje gemaakt ...
Ambachtelijk heerlijk zachte Citrus amandelkoekjes van Sicilië
Met een smaak van Citroen, Sinaasappel en Amandel
Inhoud: 250 gram - 12 stuks per s...Meer
Ambachtelijk heerlijk zachte Citrus amandelkoekjes van Sicilië
Met e...
Zeezout met kappertjes uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperend zeezout met friszure kappertjes
Te gebruiken met steak, filet américan, salades, ...Meer
Zeezout met kappertjes uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperend zee...
Siciliaanse appelkappertjes
Pikant en friszuur van smaak.
Lekker bij salades, rijst, couscous, pasta met vis en uiteraard perfect op de borrelplank
...Meer
Siciliaanse appelkappertjes
Pikant en friszuur van smaak.
Lekker bij...
Zachte pasta /crème met koffie smaak
Geur en aroma's van koffie
Te gebruiken bij het ontbijt, bereiding van taart en cake of bij het ijs dessert
...Meer
Zachte pasta /crème met koffie smaak
Geur en aroma's van koffie
Te...
Een uitzonderlijke Parmigiano, gerijpt gedurende 48 maanden.
Vol, krachtig en rijk aan complexe nuances – een zeldzame delicatesse voor liefhebbe...Meer
Een uitzonderlijke Parmigiano, gerijpt gedurende 48 maanden.
Vol, k...
Laat u verrassen door de perfectie van deze sardientjes in een pittige olijfolie
Lekker op een pizza, in een salades, door de pasta, tapas, in pasta,...Meer
Laat u verrassen door de perfectie van deze sardientjes in een pittige...
Een fluweel zachte tomaten passata met basilicum
Deze tomaten passata uit Italië met een snufje zout is perfect om zelf pizza te maken, of om uw pas...Meer
Een fluweel zachte tomaten passata met basilicum
Deze tomaten passata...
De Italiaanse truffelchips Patatine Chips Tartufo zijn in een heerlijke mix van extra vergine olijfolie en zonnebloemolie gebakken waardoor ze smaakvo...Meer
De Italiaanse truffelchips Patatine Chips Tartufo zijn in een heerlijk...
Pacchero Rigato is een brede korte buisvormige pasta
100% Italiaans durum tarwe en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken door...Meer
Pacchero Rigato is een brede korte buisvormige pasta
100% Italiaans ...
Deze handgemaakte Elica Gigante lijkt op Fusilli
100% Italiaans durum tarwe en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken door bro...Meer
Deze handgemaakte Elica Gigante lijkt op Fusilli
100% Italiaans duru...
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
100% Italiaanse verse eieren van scharrelkippen
250 gram; 2 personen
Pasta getrokken door bronzen mallen
Dro...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
100% Italiaanse verse eieren van...
Guanciale is Italiaans spek van varkenswang, guancia is Italiaans voor wang. Het spek is gekruid met zout, zwarte of rode peper en drie maanden gerijp...Meer
Guanciale is Italiaans spek van varkenswang, guancia is Italiaans voor...
Verse tomatensaus met toevoeging van venusschelpen, knoflook en peterselie.
Typisch Siciliaans recept gemaakt met vers geplukte tomatensaus en gekrui...Meer
Verse tomatensaus met toevoeging van venusschelpen, knoflook en peters...
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Zoet en zeer aromatisch
Minimaal 20 jaar gerijpt op verschillende vaten
Lekker bij oude kaas, carpaccio , aardbe...Meer
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Zoet en zeer aromatisch
Minimaal 2...
Zeezout met wilde venkelzaad uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperend zeezout met licht anijsachtige wilde venkel
Te gebruiken met vis, wit vlees,...Meer
Zeezout met wilde venkelzaad uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperen...
Ambachtelijke sinaasappelmarmelade gemaakt van handgeoogste, onbespoten Siciliaanse sinaasappels.
Volle, pure smaak met een verfijnde bittere sinaas...Meer
Ambachtelijke sinaasappelmarmelade gemaakt van handgeoogste, onbespote...
Eierpasta Fettuccine, uit het dorpje Campofilone, uit de Italiaanse regio De Marken
Kooktijd: 1-2 minuten in kokend water of direct in hete saus
Ei...Meer
Eierpasta Fettuccine, uit het dorpje Campofilone, uit de Italiaanse r...