Menu
EUR
Italiaanse kerstpakketten

Italiaanse kerstpakketten

Door: Vera Reacties: 0

Kerst is: familie, samenzijn, lichtjes, warmte. Kortom, genieten!

Wij van Amesi genieten van de Kersttijd, heerlijk rondstruinen op Kerstmarkten, bladerend in kooktijdschriften op zoek naar een nieuw recept (maar dan toch vaak weer het favoriete familierecept maken)

 

Een kerstpakket hoort daarbij, maar dan wel een kerstpakket dat met zorg is samengesteld uit mooie producten. Natuurlijk verkopen wij Italiaanse kerstpakketten met uitsluitend écht Italiaanse artikelen. En gieten we geen Italiaans sausje over de verpakkingen zodat het Italiaans lijkt. 

 

Aangezien onze producten uit Italië geïmporteerd worden is het zaak om er vroeg bij te zijn als het om grote aantallen gaat, wij kunnen dan ook garanderen dat de producten die u hebt uitgezocht ook in het pakket zitten. 

 

Daarom hebben wij geen collectie met Italiaanse kerstpakketten op onze site staan, ieder pakket wordt door ons met zorg samengesteld in samenspraak met onze klant. Budget, aantallen, gewenste levertijd, transport per pallet of rechtstreeks bij de medewerkers, wij regelen het voor u. 

 

Neem contact met ons op. Wij zullen dan in samenspraak met u een geweldig pakket samenstellen waarmee u uw medewerkers écht zult verrassen. 

 

Stuurt u ons een mail ([email protected]) of bel +31 (0)85 060 9388

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!