Italiaanse kerstpakketten

  • Geplaatst op
  • Door Vera
  • 0
Italiaanse kerstpakketten

Italiaanse kerstpakketten, maar dan wel gevuld met écht Italiaanse producten.

Kerst is: familie, samenzijn, lichtjes, warmte. Kortom, genieten!

Wij van Amesi genieten van de Kersttijd, heerlijk rondstruinen op Kerstmarkten, bladerend in kooktijdschriften op zoek naar een nieuw recept (maar dan toch vaak weer het favoriete familierecept maken)

 

Een kerstpakket hoort daarbij, maar dan wel een kerstpakket dat met zorg is samengesteld uit mooie producten. Natuurlijk verkopen wij Italiaanse kerstpakketten met uitsluitend écht Italiaanse artikelen. En gieten we geen Italiaans sausje over de verpakkingen zodat het Italiaans lijkt. 

 

Aangezien onze producten uit Italië geïmporteerd worden is het zaak om er vroeg bij te zijn als het om grote aantallen gaat, wij kunnen dan ook garanderen dat de producten die u hebt uitgezocht ook in het pakket zitten. 

 

Daarom hebben wij geen collectie met Italiaanse kerstpakketten op onze site staan, ieder pakket wordt door ons met zorg samengesteld in samenspraak met onze klant. Budget, aantallen, gewenste levertijd, transport per pallet of rechtstreeks bij de medewerkers, wij regelen het voor u. 

 

Neem contact met ons op en vraag naar onze kerstpakkettenspecialist Vera. Zij zal in samenspraak met u een geweldig pakket samenstellen waarmee u uw medewerkers écht zult verrassen. 

 

Stuur Vera een mailtje:  [email protected], natuurlijk is ze ook telefonisch bereikbaar:  +31 (0)45 203 11 43

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.