Eierpasta - Papperdelle- uit het dorpje Campofilone, uit de Italiaanse regio De Marken
Kooktijd: 1-2 minuten in kokend water of direct in hete saus
Eierpasta: gemaakt van zowel durum tarwegriesmeel en eieren van eigen boerderij
Inhoud 250 gram
Lees meer.
De breedte van deze pasta (1,4 cm), de unieke consistentie en poreusheid maken hem perfect te combineren met de meest sappige en rijkste ingrediënten, zoals wildragout, maar ook met herfst- en wintersmaken.
Nieuwsgierigheid: de naam "Pappardelle" komt wellicht van het werkwoord "pappare", verslinden, gulzig eten: een terechte reactie als je zo'n uitnodigend bord pasta hebt!
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1544 Kj- 365 Kcal |
Vet | 4,5 g |
Koolhydraten | 66 g |
Suiker | 2,5 g |
Vezels | 4 g |
Ewitten | 16,6 g |
Zout | 0,13 g |