Eierpasta met inktvis inkt- Nero di seppia, uit het dorpje Campofilone, Regio De Marken
Kooktijd: 1-2 minuten in kokend water of direct in hete saus
Eierpasta: gemaakt van zowel durum tarwegriesmeel en eieren van eigen boerderij
Inhoud 250 gram
Lees meer.
Linguine is bijzonder geschikt voor het bereiden van vis voorgerechten en maken van uw gerechten culinaire meesterwerken!
Gemaakt scharreleieren en durum tarwegriesmeel van de eigen boerderij met echte vloeibare inktvisinkt, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Deze Inktvisinkt Linguine van La Campofilone zal u bij de eerste smaak veroveren! Zien is geloven!
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1544 Kj- 365 Kcal |
Vet | 4,5 g |
Koolhydraten | 66 g |
Suiker | 2,5 g |
Vezels | 4 g |
Ewitten | 16,6 g |
Zout | 0,35 g |