Lasagnebladen - Eierpasta uit het dorpje Campofilone, uit de Italiaanse regio De Marken
Kooktijd: 1-2 minuten in kokend water of direct in hete saus
Eierpasta: gemaakt van zowel durum tarwegriesmeel en eieren van eigen boerderij
Inhoud 250 gram
Lees meer.
La Sfoglia ook wel Lasagnebladen kan worden gebruikt zonder eerst te koken.
Voor het bereiden van heerlijke zelfgemaakte lasagne volstaat het om lagen La Sfoglia-vellen en overvloedige saus (ragout of eenvoudige tomatensaus) af te wisselen met mozzarella, bechamelsaus en geraspte Parmigiano Reggiano.
U kunt ook lekkere vegetarische lasagne bereiden met seizoensgroenten en kaascrèmes.
Als u wilt, kunt u La Sfoglia van tevoren koken en gedurende 1-2 minuten in ruim gezouten water onderdompelen.
Voeg vervolgens de saus toe die u lekker vindt en laat deze 20 minuten in de oven op 200°C koken.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1544 Kj- 365 Kcal |
Vet | 64,5 g |
Koolhydraten | 1,4 g |
Suiker | 2,5 g |
Vezels | 4 g |
Ewitten | 16,6 g |
Zout | 0,13 g |