Eierpasta met Rode Chili-Pepperoncino, uit het dorpje Campofilone, Italiaanse regio De Marken
Kooktijd: 1-2 minuten in kokend water of direct in hete saus
Eierpasta: gemaakt van zowel durum tarwegriesmeel en eieren van eigen boerderij
Inhoud 250 gram
Lees meer.
Een van de meest populaire pasta ter wereld, vanwege hun veelzijdigheid en smaak die doet denken aan Italiaanse zondagse lunches, maakt Fettuccine "La Campofilone" het geschikt voor elk type smaakmaker, van de eenvoudigste tot de meest gewilde, vlees of groenten.
Nieuwsgierigheid: ze ontlenen de naam aan het werkwoord "snijden", omdat de traditie bereid wil worden door een dun stukje pasta te trekken, dat vervolgens wordt omgebogen en uiteindelijk wordt gesneden.
Om kleur, "kruidige" energie en een onweerstaanbaar aroma aan uw gerechten te geven, probeer La Campofilone Chilli Fettuccine! Feest met je ogen!
Gemaakt scharreleieren en durum tarwegriesmeel van de eigen boerderij met toegevoede chilipeper.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1544 Kj- 365 Kcal |
Vet | 4,5 g |
Koolhydraten | 66 g |
Suiker | 2,5 g |
Vezels | 4 g |
Ewitten | 16,6 g |
Zout | 0,13 g |