Basilicum pasta uit het zuiden van Italië, Puglia. Ambachtelijke pasta gemaakt van 100% Italiaanse harde tarwe en natuurlijke aroma's. Handgemaakte...Meer
Basilicum pasta uit het zuiden van Italië, Puglia. Ambachtelijke pas...
Verpakking licht beschadigd
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 2 medailles
Minimaal 8 jaar gerijpt
Balans tussen zoet en zuur
Inhoud 250 ml met pra...Meer
Verpakking licht beschadigd
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 2 medail...
Pesto Trapanese bestaat uit de ingrediënten: Siciliaanse tomaten, basilicum en de beroemde Avola- amandelen. Deze pesto is perfect als pastasaus voor...Meer
Pesto Trapanese bestaat uit de ingrediënten: Siciliaanse tomaten, bas...
Een typisch Siciliaanse pesto gemaakt op basis van basilicum, pepertjes, extra vierge olijfolie, aubergine, pecorino kaas, knoflook en Italiaanse krui...Meer
Een typisch Siciliaanse pesto gemaakt op basis van basilicum, pepertje...
Van de traditionele patisserie uit Florence
Een crostata is een Italiaanse gebakken taart typisch uit Toscane, gevuld met vijgenjam.
Voor een luxe o...Meer
Van de traditionele patisserie uit Florence
Een crostata is een Itali...
Frantoio Muraglia Olijfolie Gaballo The Magician is een bijzondere olijfolie uit eerste persing wordt gemaakt van beste olijven gemaakt, de Coratina...Meer
Frantoio Muraglia Olijfolie Gaballo The Magician is een bijzondere oli...
Amarelli Spezzatina, een heerlijk zoethoutdropje
Zonder toevoeging van kunstmatige kleurstoffen
Amarelli is een van de oudste Italiaanse zoetwarenbe...Meer
Amarelli Spezzatina, een heerlijk zoethoutdropje
Zonder toevoeging va...
Wat een pure smaakmaker: zeezout uit Trapini (Sicilië) met Siciliaanse sinaasappel.
Onmisbaar bij de bereiding van een heerlijke maaltijd.
Inhoud:...Meer
Wat een pure smaakmaker: zeezout uit Trapini (Sicilië) met Siciliaans...
Pesto van Aubergine en Parmazaanse kaas.
Stevig en romig met een vleugje basilicum, mediterrane aubergines met tomaat,
Parmigiano Reggiano en basi...Meer
Pesto van Aubergine en Parmazaanse kaas.
Stevig en romig met een vle...
Een fluweel zachte tomaten passata.
Deze tomaten passata uit Italië met een snufje zout is perfect om zelf pizza te maken, of om uw pasta en brusche...Meer
Een fluweel zachte tomaten passata.
Deze tomaten passata uit Italië ...
Calamarata is een korte buisvormige pasta
100% Italiaans durum tarwe en zuiver calcium arm bronwater uit de Monti Lattari-bron..
Pasta getrokken do...Meer
Calamarata is een korte buisvormige pasta
100% Italiaans durum tarwe ...
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: 9 tot 10 minuten
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage tem...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: ...