Ambachtelijk zanddeeggebakje gevuld met hazelnootcrème
Canestrini alla Nocciola is een traditioneel Siciliaans gebakje
Individueel verpakt om versh...Meer
Ambachtelijk zanddeeggebakje gevuld met hazelnootcrème
Canestrini al...
Creme van witte truffel met artisjokken
Te gebruiken bij pasta, groente, risotto, vlees, tonijn, gebakken aardappelen
Kant en klaar voor gebruik
I...Meer
Creme van witte truffel met artisjokken
Te gebruiken bij pasta, groe...
Traditionele balsamico azijn uit Modena. D.O.P. "Affinato" in mooie luxe houten cadeaukist.
100% natuurlijk.
Na 12 jaar rijping op het vat, geeft di...Meer
Traditionele balsamico azijn uit Modena. D.O.P. "Affinato" in mooie lu...
Deze traditioneel bereide dressing met als ingrediënten druivenmost en 10 jaar op verschillende houten vaten gerijpte wijnazijn, wordt vakkundig same...Meer
Deze traditioneel bereide dressing met als ingrediënten druivenmost e...
Balsamico crème met zwarte truffel
Te gebruiken met gebraden vlees, gegrild vlees, carpaccio en vleeswaren.
Deze crème is een onderdeel van een ...Meer
Balsamico crème met zwarte truffel
Te gebruiken met gebraden vlees, ...
Witte balsamico crème
Voor gemengde salades, vis en zeevruchten, zachte kazen, fruitsalades en roomijs
Deze crème is een onderdeel van een mooi a...Meer
Witte balsamico crème
Voor gemengde salades, vis en zeevruchten, za...
Aceto Balsamico dressing di Modena is een zwarte dressing van balsamico en truffel
Heerlijk voor bij rood vlees, omeletten, verse pasta, of romige ri...Meer
Aceto Balsamico dressing di Modena is een zwarte dressing van balsamic...
Verpakking licht beschadigd
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 2 medailles
Minimaal 8 jaar gerijpt
Balans tussen zoet en zuur
Inhoud 250 ml met pra...Meer
Verpakking licht beschadigd
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 2 medail...
Torrone, dé Italiaanse nougat! Een heerlijk stukje Italiaanse nougat met hazelnoten en chocolade gemengd met de bekende hazelnootpasta. Zacht van sm...Meer
Torrone, dé Italiaanse nougat! Een heerlijk stukje Italiaanse nougat...
Een typisch Siciliaanse pesto gemaakt op basis van basilicum, pepertjes, extra vierge olijfolie, aubergine, pecorino kaas, knoflook en Italiaanse krui...Meer
Een typisch Siciliaanse pesto gemaakt op basis van basilicum, pepertje...
Pesto rosso uit Sicilië, gemaakt met verse ingrediënten op ambachtelijke wijze.
Pesto gemaakt van tomaten, knoflook en basilicum
Perfect bij de p...Meer
Pesto rosso uit Sicilië, gemaakt met verse ingrediënten op ambachtel...
Ambachtelijke Mandarijn Marmelade gemaakt van handgeoogste, onbespoten Siciliaanse Mandarijnen.
De smaak is verfijnd fris met een subtiele bitterhe...Meer
Ambachtelijke Mandarijn Marmelade gemaakt van handgeoogste, onbespote...
Napolitaanse pizzabodem op basis van zuurdesem
Ontdek het gemak en de kwaliteit van deze kant-en-klare pizzabodems en geniet thuis van authentieke N...Meer
Napolitaanse pizzabodem op basis van zuurdesem
Ontdek het gemak en d...
Verse tomatensaus met toevoeging van groene olijven, kappertjes en ui
Typisch Siciliaans recept gemaakt met vers geplukte tomaten die deze saus smaak...Meer
Verse tomatensaus met toevoeging van groene olijven, kappertjes en ui
...
Deze extra vierge olijfolie van Gemignani is verrijkt met de volle, aardse smaak van porcini-paddenstoelen
Perfect voor pasta, risotto en gegrilde...Meer
Deze extra vierge olijfolie van Gemignani is verrijkt met de volle, ...