Chocolade uit Modica met Citrusvruchten gemaakt volgens Azteekse methode in SiciliÇ®

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Chocolade uit Modica met  Citrusvruchten gemaakt volgens Azteekse methode in SiciliÇ®
  • Chocolade uit Modica met  Citrusvruchten gemaakt volgens Azteekse methode in SiciliÇ®
  • Chocolade uit Modica met  Citrusvruchten gemaakt volgens Azteekse methode in SiciliÇ®
€ 3,50 Incl. btw

-Wat-*pure chocolade gemengd met citrusvruchten uit Sicilië*-Smaak-*fris zoete smaak*-Lekker bij-*als dessert of bij koffie en thee*
-Inhoud-
*100 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:
109603

Chocolade uit Modica met Citrusvruchten gemaakt volgens Azteekse methode in SiciliÇ®

Frisse combinatie van chocolade met citrusvruchten. Met de hand bereid volgens oud Azteeks recept. Een heerlijk friszoete traktatie.

Ingrediënten cacao (50%), suiker, citrusvruchten




Bereiding Modica Chocolade
Modica chocolade wordt gemaakt in Sicilië, in Modica. Deze chocolade heeft een zeer donkere kleur, bijna zwart met bruintinten en een ruwe structuur met grove korrels. De bereiding vindt plaats bij lage temperaturen van maximaal 35 tot 40 C. Dit geeft de chocolade een ietwat doffe kleur en doordat de suiker niet volledig is gesmolten zijn de suikerkorrels bijna zichtbaar. De cacaomassa wordt vervolgens gemengd met suiker of rietsuiker, specerijen, noten en fruit. Zoals vanille, kaneel, citroen, sinaasappeljasmijn, rode peper, amandelen en pistache. Het zachte mengsel wordt tenslotte in de bijzondere en kenmerkende Lanni gegoten: de rechthoekige vorm met groeven. Wat Modica chocolade zo intens en uniek maakt, is dat er geen cacaoboter wordt gebruikt en de chocolade vrij is van stoffen zoals plantaardige vetten, soja lecithine en melk.



0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x