Menu
EUR

Italiaanse Vis

Handgevangen vis uit Sicilië, dat is genieten van ambachtelijke tradities. Een goede maaltijd kan niet zonder de meest heerlijke vis, vinden Sicilianen.

7 Producten
Toon:
Daidone
Caponata, een Siciliaans tomatensaus (bij)gerecht met als belangrijkste ingrediënt aubergine
Aubergine, tonijn, licht pittig
Brood, als lunchgere...
Meer
Caponata, een Siciliaans tomatensaus (bij)gerecht met als belangrijks...
€5,99 €5,50
 
 
Daidone
Gezouten ansjovisfilet
Smaakmaker voor de pasta en tomatensauzen
Inhoud: 160 gram
Meer
Gezouten ansjovisfilet
Smaakmaker voor de pasta en tomatensauzen
In...
€7,99 €7,33
 
 
Zeer smaakvolle Italiaanse tonijn met olijfolie in blik van Monte Cristi. Deze tonijn kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Hij is erg lekk... Meer
Zeer smaakvolle Italiaanse tonijn met olijfolie in blik van Monte Cris...
€3,79 €3,48
 
 
Daidone
Intrigerende Daidone-versie van de traditionele pesto, verfraaid met de geur van citroen.
Lekker bij vis, in tomatensalades, bij pasta (speciaal met ...
Meer
Intrigerende Daidone-versie van de traditionele pesto, verfraaid met d...
€5,99 €5,50
 
 
Daidone
Tonijnfilet zijn zacht van smaak, in extra vergine olijfolie
Heerlijk voor bij groente , pasta, aardappelen of een salade
Inhoud 300 gram
Meer
Tonijnfilet zijn zacht van smaak, in extra vergine olijfolie
Heerlijk...
€13,49 €12,38
 
 
Daidone
Expressieve pesto op basis van zongerijpte tomaten, heerlijk aromatische kappertjes en de fijnste olijven.
Lekker bij/door pastasaus, pasta of pastas...
Meer
Expressieve pesto op basis van zongerijpte tomaten, heerlijk aromatisc...
€5,99 €5,50
 
 
Harde Pecorino Romano kaas met DOP keurmerk. Dit keurmerk garandeert zowel herkomst uit het gecertificeerde productiegebied en bereiding conform het v... Meer
Harde Pecorino Romano kaas met DOP keurmerk. Dit keurmerk garandeert z...
€9,99 €9,17
 
 
Toon 1 - 7 van 7
Italiaanse Vis

Italiaanse Vis


Met trots presenteren wij u een prachtige selectie van de beste visfilets uit de wateren rondom Sicilië! De vis wordt door lokale vissers gevangen en daarna traditioneel met de hand in olijfolie ingelegd. Zo behouden ze hun heerlijk zachte smaak.

Onze zwaardvis wordt gevangen in het noordoosten van Sicilië, in de Straat van Messina. De tonijn wordt gevangen rondom de Egadische Eilanden en de zeebaars vlak voor de kust van Catania. Alle filets worden na de vangst in olijfolie geconserveerd, waardoor ze zeer geschikt zijn om langere tijd te bewaren. De selectie van ansjovis wordt na de vangst eerst op zout gezet en vervolgens gerijpt, om uiteindelijk handmatig in olijfolie gezet te worden. Deze Siciliaanse visdelicatessen laten zich uitstekend smaken bij warme gerechten, pasta’s en salades. Maar ook als amuse of op bruschetta.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!