Balsamico Azijn - Amesi Delicatessen
Menu
EUR

Het zwarte goud uit Modena

Aceto Balsamico is een geweldige smaakmaker die in elke keuken wel van pas komt! Je kunt het namelijk voor van alles gebruiken, zoals vleesgerechten, vis, groenten, kaas, ijs en vers fruit.

53 Producten
Toon:
Toon 49 - 53 van 53
Famiglia Fiorini
Een natuurlijke azijn gemaakt van biologisch geteelde Italiaanse appels.
Biologische appelazijn is ongefilterd, ongepasteuriseerd en populair vanweg...
Meer
Een natuurlijke azijn gemaakt van biologisch geteelde Italiaanse appel...
€7,99 €7,33
 
 
Umami
Fruitige tomatenazijn uit Piemonte met een zachte toets van gekonfijte tomaat.
Uitstekend tot zijn recht bij vleesgerechten, vis en zomerse salades v...
Meer
Fruitige tomatenazijn uit Piemonte met een zachte toets van gekonfijte...
€10,95 €10,05
 
 
Famiglia Fiorini
Crema gemengd met een Balsamico "DIVA"
Glace: Dik en stroperig
Inhoud: 250 ml
Meer
Crema gemengd met een Balsamico "DIVA"
Glace: Dik en stroperig
Inhou...
€6,99 €6,41
 
 
Famiglia Fiorini
Deze traditioneel bereide dressing met als ingrediënten druivenmost en 6 jaar op verschillende houten vaten gerijpte wijnazijn, wordt vakkundig samen... Meer
Deze traditioneel bereide dressing met als ingrediënten druivenmost e...
€10,99 €10,08
 
 
Leonardi di Giovanni
Bianco Balsamico in hartvormige fles
Een verfijnde bianco balsamico, zacht en fris van smaak met fruitige tonen van rode bessen en een delicate zuurg...
Meer
Bianco Balsamico in hartvormige fles
Een verfijnde bianco balsamico, ...
€11,95 €10,96
 
 
Toon 49 - 53 van 53
Het zwarte goud uit Modena

Balsamico azijn- Aceto di Balsamico

Aceto Balsamico is een geweldige smaakmaker die in elke keuken wel van pas komt! Je kunt het namelijk voor van alles gebruiken, zoals vleesgerechten, vis, groenten, kaas, ijs en vers fruit.

Misschien ten overvloede, maar Aceto Balsamico is gewoon ‘puur’ te gebruiken, je hoeft het dus niet te verhitten of iets dergelijks. En je gebruikt het nadat een gerecht bereid is. Hoeveel je gebruikt kun je natuurlijk zelf bepalen, maar wij adviseren je om niet te overdrijven: zelfs de jongste azijn heeft een behoorlijke smaak en aroma: meestal zijn twee of drie theelepels balsamico azijn per persoon voldoende. In het algemeen kun je stellen dat jongere balsamico azijn, vanwege zijn zuurgraad erg goed past bij rauwe groenten en salades. Oudere balsamico azijn is vanwege zijn vollere, zoetere smaak juist uitstekend te combineren met gekookt en gegrild vlees en vis.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €59,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »