Menu
EUR
Astorino Rigatoni pasta- volkoren
€3,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Astorino Rigatoni pasta- volkoren
Astorino
(0)

Astorino Rigatoni pasta- volkoren

€3,99 Incl. btw
Op voorraad

Rigatoni is een buisvormige pastavorm
100% Italiaans durum tarwegriesmeel en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 13- 14 minuten
Van oorsprong komt deze pastasoort uit Rome Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Rigatoni pasta- volkoren

Rigatoni is een bekende buisvormige pasta. Het is vergelijkbaar met penne, maar is iets groter en soms licht gebogen maar weer niet zo gebogen als de macaroni. Rigatoni is meestal geribbeld aan de buitenzijde en recht afgesneden. Het woord rigatoni komt van het Italiaanse woord rigati, wat "getand" betekent.

Door de ribbels aan de buitenkant blijft de pastasaus nog beter plakken aan de Rigatone.

Met Rigatone kan eigenlijk elk pastagerecht worden gemaakt. De pasta wordt soms ook gebruikt voor "Pasta al Forno" - uit de oven. Vaak is wel een iets stevigere saus ideaal bij deze pasta.

Deze Rigatoni pasta- volkoren van Astorino pasta is gemaakt van Italiaanse volkoren durum tarwe.De pasta heeft een goede consistentie en heerlijk smaakt. Bovendien is Volkoren pasta extra voedzaam en bevat meer vitaminen en mineralen.

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

 Astorino Rigatoni  pasta- volkoren
Astorino
Rigatoni pasta- volkoren
€3,99 €3,66
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Astorino Rigatoni pasta- volkoren

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »