Pasta met 100% durumtarwe, geteeld en gemalen in Italië en handgemaakt
Pasta geproduceerd en verpakt in Calabrië
Aanbevolen kooktijd voor Volkoren Casarecce 14 tot 15 minuten
Zak 500 gram
Van oorsprong een pastasoort uit Sicilië
Lees meer.
Astorino Pasta, cultuur en traditie van Calabrië. Pasta met 100% Italiaanse tarwe.
80 jaar traditie Typische pastavormen, met de hand geproduceerd zoals het ooit was.
Pasta met 100% durumtarwe, geteeld en gemalen in Italië en handgemaakt
Pasta geproduceerd en verpakt in Calabrië door Astorino Pasta
Bevat geen GMO-additieven
Aanbevolen kooktijd 14 tot 15 minuten
Zak 500 gram
Deze Casarecce - Volkoren variant van Astorino pasta is gemaakt van Italiaanse volkoren durum tarwe.De pasta heeft een goede consistentie en heerlijk smaakt. Bovendien is Volkoren pasta extra voedzaam en bevat meer vitaminen en mineralen.