Een authentieke marmalade van"late" mandarijnen en toegevoegde schil met de verrassend smaak van vers geplukte mandarijnen.
Dik en romig en qua balans zoet en bitter van smaak dankzij het gebruik van rietsuiker en schil.
Inhou 235 gram
Lees meer.
Voor de bereiding van deze marmalade is alleen gebruik gemaakt van de late mandarijnen, met alleen de schil eraan toegevoegd. Het resultaat is een authentieke marmalade met de verrassend authentieke smaak van vers geplukte mandarijnen.
Gebruik:
Perfect op brood of in combinatie met kaas (geiten- of koemelk). Ook uitstekend geschikt voor de bereiding van taarten en desserts.
Ingrediënten
Biologische mandarijn, biologische rietsuiker, biologisch citroensap. Geleermiddel: pectine; Gebruikt fruit: 52 g per 100 g eindproduct.
Hoe biologische mandarijnenmarmalade van Segreti di Sicilia wordt geproduceerd:
Deze biologische mandarijnenmarmalade wordt gemaakt van de zeer zoete Siciliaanse mandarijnen van de late variëteit. Ze worden verwerkt met een kookproces op lage temperatuur, waardoor de smaak, intense kleur en eigenschappen van de citrusvruchten intact blijven. Biologische mandarijnenmarmalade heeft een oranje kleur met intense aromatische tonen van mandarijn. De consistentie is dik en romig. De smaak is in balans qua zoetheid en bitterheid dankzij het gebruik van rietsuiker en schil.
Siciliaanse late mandarijnen
Late mandarijnen, biologisch geteeld op Sicilië, hebben opmerkelijke gezonde eigenschappen. Ze zijn rijk aan vitamine B1 en B2, die de spijsvertering bevorderen en het cardiovasculaire systeem verbeteren. Ze zijn ook rijk aan vitamine PP, bètacaroteen en vezels.
De oorsprong en kwaliteit van de ingrediënten en de verwerking
marmelades - jam is ontstaan
- uit de liefde voor dit land en zijn tradities,
- uit de geuren van onze jeugd,
- uit de geheimen van onze grootmoeder en
- uit de herontdekking van een authentiek en authentiek verleden.
Elk product getuigt van een specifiek gebied, van een biodiversiteit waar de wereld ons jaloers op maakt. We selecteren elk product uit onze eigen gewassen of uit ons netwerk, kleinschalige en lokale producties en boeren die het land met dezelfde passie en respect als vroeger bewerken. Deze authentieke producten worden vervolgens verwerkt in onze moderne conservenfabriek met behulp van de nieuwste generatie machines. We gebruiken innovatieve kook- en conserveringstechnieken die absoluut respect voor het originele recept garanderen en tegelijkertijd het behoud van alle organoleptische kenmerken van het verse product en de belangrijkste voedingsaspecten garanderen. De afwezigheid van conserveermiddelen en kleurstoffen zorgt ervoor dat u een authentiek product kunt proeven.