Daidone Zwarte pasta, gemaakt van Siciliaanse durumtarwe en inktvis
Daidone Zwarte pasta, gemaakt van Siciliaanse durumtarwe en inktvis
Inhoud | 250 gram |
Ingrediënten | durum tarwe griesmeel, inkt van inktvis (3%), water |
Kooktijd | 4 á 6 min |
Houdbaarheid | 24 - 36 maanden |
Inktvis pasta is gemaakt met inkt van inktvissen. Deze traditionele Siciliaanse pasta wordt steeds populairder in heel Italië en wordt meestal geserveerd met, hoe kan ook anders, inktvis en/of zeevruchten. Wij vinden deze pasta heerlijk met een sterke volle saus, bijvoorbeeld met garnalen...
Apart pasta maar nog steeds heel lekker. zou iedereen eens moeten proberen :)
Samen met wat zeevruchten en een goede olijfolie er overheen, tover je een fantastisch lekker pasta gerecht op tafel. Door het lekker puur te houden proef je de pasta op z'n best. En dat is zeker een aanrader!
Vanavond gekokkereld met jullie pasta Fusilli Nero Di Seppia, oftewel inktvis, pastasaus Sugo Alle Vongole en pesto. Even spannend de eerste keer inktvispasta:) Maar het was erg lekker! De pasta vulde goed en ik vind hem veel lekkerder van structuur en smaak dan die in de supermarkt!
