Een fluweel zachte tomaten passata met basilicum
Deze tomaten passata uit Italië met een snufje zout is perfect om zelf pizza te maken, of om uw pas...Meer
Een fluweel zachte tomaten passata met basilicum
Deze tomaten passata...
Boter met ansjovis en truffel -burro acciughe e tartufo
Een heerlijke variant van één van de bekendste en meest gewaardeerde truffelproducten
Inho...Meer
Boter met ansjovis en truffel -burro acciughe e tartufo
Een heerlijke...
Cadeauverpakking Truffel bestaande uit Truffelsaus, truffelboter en Cacio met truffel en peper
Direct voor gebruik
Truffelsaus- salsa tartufata 80 ...Meer
Cadeauverpakking Truffel bestaande uit Truffelsaus, truffelboter en Ca...
Typische Siciliaanse tomatensaus met pistache en ricotta
Uitstekend geschikt om een goed bord pasta op smaak te brengen
Kant en klaar voor gebruik
...Meer
Typische Siciliaanse tomatensaus met pistache en ricotta
Uitstekend ...
Mezze Maniche pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 12-13 minuten
Gemaakt in een bronzen mal- pasta...Meer
Mezze Maniche pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en wate...
Italiaanse kant-en-klare tomatensaus met basilicum Sugo al Basilico
Van 90% tomatenpulp en cherrytomatenpuree, extra vergine olijfolie, 1% basilicum...Meer
Italiaanse kant-en-klare tomatensaus met basilicum Sugo al Basilico
...
Amaretti Croccanti zijn pure Italiaanse krokante amandelkoekjes. De Italiaanse amandelen worden met opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes geba...Meer
Amaretti Croccanti zijn pure Italiaanse krokante amandelkoekjes. De It...
Deze handgemaakte Pappardelle all’uovo is een extra brede lintpasta die bereid is van tarwegriesmeel met bronwater, scharreleieren en zeezout. Hij i...Meer
Deze handgemaakte Pappardelle all’uovo is een extra brede lintpasta ...
Deze traditioneel bereide dressing met als ingrediënten druivenmost en 3 jaar op verschillende houten vaten gerijpte wijnazijn, wordt vakkundig samen...Meer
Deze traditioneel bereide dressing met als ingrediënten druivenmost e...
Bladgoud karakteriseert deze ‘kostbare’ variant van het klassieke truffelzout. Als je vervolgens zwarte truffels toevoegt aan zout ontstaat er een...Meer
Bladgoud karakteriseert deze ‘kostbare’ variant van het klassieke ...
Zwarte Nocellara -olijven “in salamoia” is een typisch Siciliaans voorgerecht / apperativo
Perfect als voorgerecht of bij bruschetta en sandwich....Meer
Zwarte Nocellara -olijven “in salamoia” is een typisch Siciliaans ...
Groene Nocellara Etnea-olijven “Alla Contadina” is een typisch Siciliaans voorgerecht / apperativo
Perfect als voorgerecht of bij bruschetta en s...Meer
Groene Nocellara Etnea-olijven “Alla Contadina” is een typisch Sic...
Een klassieke combinatie van champignons en zwarte zomertruffel
Te gebruiken met pasta, risotto, vleesgerechten of bij een de borrel
Elke maaltijd ...Meer
Een klassieke combinatie van champignons en zwarte zomertruffel
Te g...
De klassieke Carnaroli rijst is de perfecte basis voor je risotto. Geteeld, verwerkt en verpakt in Italië
Van nature glutenvrij. Geen gewone risott...Meer
De klassieke Carnaroli rijst is de perfecte basis voor je risotto. Ge...
De klassieke Carnaroli rijst is de perfecte basis voor je risotto. Het blijft perfect gaar door gelijkmatig te koken, het heeft een consistente, delic...Meer
De klassieke Carnaroli rijst is de perfecte basis voor je risotto. Het...
Deze condimento dressing wordt verkregen door een druivenmost en wijnazijn te combineren. Het hoge gehalte aan druivenmost, het langzame raffinageper...Meer
Deze condimento dressing wordt verkregen door een druivenmost en wijn...
Trebbiano is een meer delicate maar ook rijke en zeer complexe druif. Het hoge percentage druivenmost die in deze balsamicoazijn zit, maakt hem vol er...Meer
Trebbiano is een meer delicate maar ook rijke en zeer complexe druif. ...
Fileja 3 kleurenpasta is gemaakt van 100% Italiaans durum tarwe griesmeel, (chilipoeder, spinazie) en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 11- 12 minute...Meer
Fileja 3 kleurenpasta is gemaakt van 100% Italiaans durum tarwe griesm...