Deze pastasaus is gemaakt op basis van rijpe tomaten en verse basilicum. Met zijn pure, mediterrane smaak is hij direct klaar voor gebruik en ideaal ...Meer
Deze pastasaus is gemaakt op basis van rijpe tomaten en verse basilic...
Extra vierge olijfolie van de monocultivar Nocellara Etnea van Sicilië
100% Nocellara Etnea
Het intense fruitige karakter met hints van distel, gra...Meer
Extra vierge olijfolie van de monocultivar Cerasuola -IGP- van Sicilië -Biologisch
100% Cerasuola
Het heeft een medium-intensieve fruitigheid, gee...Meer
Verse tomatensaus met toevoeging van groene olijven, kappertjes en ui
Typisch Siciliaans recept gemaakt met vers geplukte tomaten die deze saus smaak...Meer
Verse tomatensaus met toevoeging van groene olijven, kappertjes en ui
...
Kaneel-likeur van uitsluitend natuurlijke ingredienten
Warme, kruidige smaak van kaneel, zacht van smaak
Als digestief, maar ook geschikt als toev...Meer
Kaneel-likeur van uitsluitend natuurlijke ingredienten
Warme, kruidig...
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsluitend afkomstig uit Ligurië, ontpit, extra vierge olijfolie en een vleugje pep...Meer
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsl...
Eierpasta met eekhoorntjesbrood uit het dorpje Campofilone, uit de Italiaanse regio De Marken
Kooktijd: 1-2 minuten in kokend water of direct in hete...Meer
Eierpasta met eekhoorntjesbrood uit het dorpje Campofilone, uit de Ita...
Pesto van Aubergine en Parmazaanse kaas.
Stevig en romig met een vleugje basilicum, mediterrane aubergines met tomaat,
Parmigiano Reggiano en basi...Meer
Pesto van Aubergine en Parmazaanse kaas.
Stevig en romig met een vle...
Aceto Di Vino “Gran Riserva” is een hoogwaardige wijnazijn.
Deze staat Aceto staat bekend om zijn diepe aroma's en subtiele, gebalanceerde zuurgr...Meer
Aceto Di Vino “Gran Riserva” is een hoogwaardige wijnazijn.
Deze ...
Eierpasta Maccheroncini IGP Elite, uit het dorpje Campofilone, de Italiaanse regio De Marken
Kooktijd: 1-2 minuten in kokend water of direct in hete ...Meer
Eierpasta Maccheroncini IGP Elite, uit het dorpje Campofilone, de Ital...
Borlotti bonen (rode bonen) zijn peulvruchten met een intense en sterke smaak en uitstekende voedingseigenschappen.
Borlotti bonen worden veel gebru...Meer
Borlotti bonen (rode bonen) zijn peulvruchten met een intense en sterk...
Gepelde en geroosterde paprika's van hoge kwaliteit
Ideaal voor de bereiding van pizza's, sandwiches, panuozzi en piadine of als een bijgerecht bij d...Meer
Gepelde en geroosterde paprika's van hoge kwaliteit
Ideaal voor de be...
Een 100% Italiaanse rustieke tomatenpuree. Voeg een beetje olijfolie, verse basilicum en een beetje zout toe en u heeft in een mum van tijd een perfec...Meer
Een 100% Italiaanse rustieke tomatenpuree. Voeg een beetje olijfolie, ...
Handgemaakte Caserecce I.G.P.
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken door bronzen malle...Meer
Handgemaakte Caserecce I.G.P.
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en...
Calamarata is een korte buisvormige pasta
100% Italiaans durum tarwe en zuiver calcium arm bronwater uit de Monti Lattari-bron..
Pasta getrokken do...Meer
Calamarata is een korte buisvormige pasta
100% Italiaans durum tarwe ...
Pacchero Gragnano is een korte brede buisvormige pasta
100% Italiaans durum tarwe en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron
Pasta getrokken doo...Meer
Pacchero Gragnano is een korte brede buisvormige pasta
100% Italiaan...
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: 9 - 10 minuten
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage temper...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: ...
Kruidenmix met pit
De Pasta Arrabbiata Kruiden zijn alleen al heerlijk om te zien. Deze mix van natuurlijk gedroogde tomaat, Spaanse rode peper, ui e...Meer
Kruidenmix met pit
De Pasta Arrabbiata Kruiden zijn alleen al heerlij...
Guanciale is Italiaans spek van varkenswang, guancia is Italiaans voor wang. Het spek is gekruid met zout, zwarte of rode peper en drie maanden gerijp...Meer
Guanciale is Italiaans spek van varkenswang, guancia is Italiaans voor...
Pasta met 100% durumtarwe, geteeld en gemalen in Italië en handgemaakt
Pasta geproduceerd en verpakt in Calabrië
Aanbevolen kooktijd voor Volkore...Meer
Pasta met 100% durumtarwe, geteeld en gemalen in Italië en handgemaak...