Menu
EUR
Luchino Chocolade uit Modica I.G.P. met sinaasappelschil, CIOCCOLATO DI MODICA I.G.P LUCHINO SCORZA D'ARANCIA
€3,75 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Luchino Chocolade uit Modica I.G.P. met sinaasappelschil, CIOCCOLATO DI MODICA I.G.P LUCHINO SCORZA D'ARANCIA
Luchino
(0)

Luchino Chocolade uit Modica I.G.P. met sinaasappelschil, CIOCCOLATO DI MODICA I.G.P LUCHINO SCORZA D'ARANCIA

€3,75 Incl. btw
Op voorraad

Pure chocolade gemengd met gekonfijte sinaasappelschil
Fris van smaak
Lekker bij als dessert of bij koffie en thee
Inhoud: 100 gram
Gluten- en lactose-vrij Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Chocolade uit Modica I.G.P. met sinaasappelschil -Scorze d'arancia

Frisse combinatie van pure chocolade gekonfijte sinaasappelschil. Met de hand bereid volgens oud Azteeks recept. Een heerlijk kruidige traktatie. De gekonfijte sinaasappelschil wordt aangenaam afgewisseld met de korreligheid van de chocolade

De gekonfijte sinaasappelschillen maken de klassieke Modica chocoladereep tot een nog lekkerder product. Niet alleen omdat chocolade en sinaasappel smaken zijn die goed bij elkaar passen, maar ook omdat de knapperigheid van de schil goed samengaat met de korreligheid van de chocolade. Het resultaat is even rauw als verrassend. De door Luchino geselecteerde schillen zijn afkomstig van de Siciliaanse sinaasappelteelt, een typische citrusvrucht uit het Middellandse Zeegebied. Deze bar is een genot voor de zintuigen en een uitstekende afsluiting van een maaltijd.

Cacaomassa (min. 50%), rietsuiker, gekonfijte sinaasappelschillen 6% (sinaasappelschillen, suiker, glucosestroop).

Over Luchino:

In de ambachtelijke chocoladewinkel van Luchino wordt de beroemde Modica-chocolade geproduceerd volgens de eeuwenoude traditie, met gecertificeerde ingrediënten van topkwaliteit en volgens de IGP-voorschriften (Beschermde Geografische Aanduiding).

De grondstof wordt volgens traditie koud verwerkt. Dit geeft de Modica-chocolade zijn bijzondere korreligheid en zorgt ervoor dat de voedings- en organoleptische eigenschappen van de cacaobonen intact/ongewijzigd blijven. Elke reep is veganistisch, glutenvrij en van nature rijk aan flavonoïden, kostbare antioxidanten.


                                                         

                                    



Bereiding Modica Chocolade
Modica chocolade wordt gemaakt in Sicilië, in Modica. Deze chocolade heeft een zeer donkere kleur, bijna zwart met bruintinten en een ruwe structuur met grove korrels. De bereiding vindt plaats bij lage temperaturen van maximaal 35 tot 40 C. Dit geeft de chocolade een ietwat doffe kleur en doordat de suiker niet volledig is gesmolten zijn de suikerkorrels bijna zichtbaar. De cacaomassa wordt vervolgens gemengd met suiker of rietsuiker, specerijen, noten en fruit. Zoals vanille, kaneel, citroen, sinaasappel, jasmijn, rode peper, amandelen en pistache. Het zachte mengsel wordt tenslotte in de bijzondere en kenmerkende Lanni gegoten: de rechthoekige vorm met groeven. Wat Modica chocolade zo intens en uniek maakt, is dat er geen cacaoboter wordt gebruikt en de chocolade vrij is van stoffen zoals plantaardige vetten, soja lecithine en melk. Niet zo heel gek dat steeds meer mensen "fan" worden van deze bijzondere chocolade.



Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Luchino Chocolade uit Modica I.G.P. met sinaasappelschil, CIOCCOLATO DI MODICA I.G.P LUCHINO SCORZA D'ARANCIA

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »