Zoete amandelkoekjes cantucci is een heerlijke traktatie bij je verse koffie of thee. In Toscane worden ze vaak gegeten bij de zoete dessertwijn Vin Santo.
In decoratieve verpakking, 200 gram
Lees meer.
Antonio Mattei bakte voor het eerst het Cantucci koekje in het centrum van de Toscaanse stad Prato. Zijn oorspronkelijke winkel Fabbricante di Cantucci is daar nog steeds te vinden.
De Cantucci Mandorla Lunghi is een zoet amandelkoekje. De handgemaakte cantuccini koekjes, in de oven gebakken en warm gesneden. Deze koekjes zijn gesneden uit het middelste stuk van de cantucci waardoor ze mooi lang zijn. De amandelkoekjes cantucci zijn een traktatie bij je verse koffie of thee. In Toscane worden ze vaak gegeten bij de zoete dessertwijn Vin Santo.
Cantucci Mandorla Lunghi zit in een vensterverpakking van 200 gram.
Ingrediënten
Tarwemeel, suiker, amandelen 21%, verse eieren, boter (melk)2%,glucose-fructosestroop,rijsmiddel: E503,rijsmiddel: (E450i, E500ii, maïszetmeel),zeezout, natuurlijk vanillearoma. Geproduceerd in een fabriek waar ook producten worden werkt met: soja, noten (amandelen, pistachenoten, hazelnoten en walnoten).
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g product