Amaretti Croccanti zijn pure Italiaanse krokante amandelkoekjes. De Italiaanse amandelen worden met opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes gebakken zodat ze krokant uit de oven komen
De Amaretti Croccanti zitten in een transparante zak van 150 gra
Lees meer.
Amaretti Croccanti
La Dolcezze di Nanni van Marini Giovanni is een begrip in Siena. Alle ambachtelijke lekkernijen van vader Nanni en moeder Ada worden er al sinds 1984 met veel liefde bereid; handmatig en alleen met puur natuurlijke ingrediënten.
Amaretti Croccanti zijn pure Italiaanse krokante amandelkoekjes. De Italiaanse amandelen worden met opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes gebakken zodat ze krokant uit de oven komen.
De Amaretti Croccanti zijn heerlijk als traktatie bij een cappuccino of dessert. Of gebruik ze in je huisgemaakte Crostata taart of Zabaglione met chocolade. Ze zijn glutenvrij
De Amaretti Croccanti zitten in een decoratieve transparante zak van 150 gram.
Ingrediënten
Ingrediënten: suiker, amandelen 23%, melkeiwit, eierpoeder in poeder, rijsmiddel: (E450i, E500ii,maïszetmeel),rijsmiddel: E503.Geproduceerd in een fabriek waar ook producten worden werkt met: soja, noten(amandelen, pistachenoten, hazelnoten en walnoten).
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g product