Eeuwenoud traditioneel recept van de bekende Toscaanse Wildzwijnragù, gemaakt met ALLEEN vlees van wild zwijn uit Toscane, vakkundig op smaak gebracht met traditionele kruiden
Heerlijk met tagliatelle pasta of op een crostini
Inhoud: 210 gram
Lees meer.
Dames en heren: Zijne Majesteit het Zwijn!
Dit prachtige dier is natuurlijk en altijd aanwezig geweest in het Toscaanse land en wordt op de meest uiteenlopende manieren en volgens verschillende recepten bejaagd en geconsumeerd.
Ook om deze reden kan worden gezegd dat het echt de Toscaanse levensstijl vertegenwoordigt, gezond en natuurlijk, maar ook een beetje wild. Deze Toscaanse Wildzwijnragù wordt gemaakt met ALLEEN vlees van wild zwijn, uit Toscane, vakkundig op smaak gebracht met traditionele kruiden zoals rozemarijn, salie, laurierblaadjes en jeneverbes; dan de gebakken kruiden, tomaten van eerste keuze en Toscaanse IGP extra vergine olijfolie.
Combineert fantastisch met een stevige Italiaanse rode wijn.
Gebruik: Heerlijk met tagliatelle pasta of op een crostini
Inhoud: 210 gram, genoeg voor een hoofdgerecht voor 2 tot 3 personen
Over Toscana in Tavola
Sinds 1997 onderscheidt het inmiddels bekende merk TOSCANA IN TAVOLA het topassortiment van ambachtelijke productie in Castellina Marittima, provincie Pisa. Alle producten worden altijd volledig natuurlijk geproduceerd, verpakt in glazen potten, bereid zoals u dat thuis zou doen door een team van professionele koks en gecontroleerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Bovendien hebben we sinds 2006 enkele BIO-producten ontwikkeld, gemaakt van zowel plantaardige als vleesingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt alles verkregen met alleen schone elektriciteit, afkomstig van 100% hernieuwbare bronnen. De nieuwe uitdaging die we met enthousiasme hebben besloten aan te gaan, wordt vertegenwoordigd door de zogenaamde „korte toeleveringsketen”: naast de productie die altijd volledig in Toscane heeft gelegen en het voortdurende onderzoek naar en heropleving van oude traditionele Toscaanse recepten, verhogen we geleidelijk het gebruik van lokale grondstoffen; op deze manier hopen we de authenticiteit van onze smaken verder te versterken en de economie van het prachtige gebied waartoe we behoren te helpen.