Schapenkaas met truffel
De kaas is vol van smaak en de truffel is delicaat en niet overheersend.
Stuk van ca: 190 gram
Lees meer.
Deze truffelkaas is een halfharde kaas die uitsluitend wordt gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk van Italiaanse boerderijen. Wat deze Pecorino uniek en onderscheidend maakt, is de toevoeging van truffels aan de kaas, wat zorgt voor een werkelijk heerlijk, bijzondere smaak.
De kaas onderscheidt zich door de aanwezigheid van Bianchetto-truffels uit San Miniato (Toscane). Dit kostbare product is gecombineerd met kaas. .
Ideaal op een borrelplank, samen met andere kazen, vleeswaren, gesneden vleeswaren, geroosterd brood en honing of jam.
Een goed glas rode wijn maakt de borrel compleet.
Een specialiteit uit de regio Umbrië. Gemaakt van geiten- en schapenmelk. De kaas is natuurlijk gerijpt met fijngehakte zwarte truffels en zeezout. De smaak is zeer aromatisch.
Ingrediënten:
Gepasteuriseerde schapenmelk, Volterra-zout, 1% truffel (Tuber aestivum V.I.T.T.), stremsel, melkzuurbacteriën en aroma. Oppervlaktebehandeld met conserveermiddelen E235, E202.
Allergenen: Melk