Menu
EUR

Meel, Crackers en Deegwaren

Zelf een heerlijk pizza of een pasta maken? Of verwen u zelf met de perfecte combinatie van knapperige crackers, smaakvolle tarallini's en dipstengels op uw borrelplank.

10 Producten
Toon:
Granoro
Zacht tarwebloem “0” voor Pizza wordt verkregen door een mengsel van de beste zachte granen te malen en te zeven.
Door het hoge eiwit en gluten g...
Meer
Zacht tarwebloem “0” voor Pizza wordt verkregen door een mengsel v...
€3,39 €3,11
 
 
Polselli
Semola di grano duro is geschikt voor het maken van pasta. Voor pizza gebruik je 50% semola en 50% tipo 00 bloem. De semola is per 1 kg verpakt.
Voor...
Meer
Semola di grano duro is geschikt voor het maken van pasta. Voor pizza ...
€3,79 €3,48
 
 
Dun krokant gebakken toastje/ toastje voor bij een borrelplankje
Inhoud 180 gram
Een ideale start voor een borrel met een van de tapenades van onze...
Meer
Dun krokant gebakken toastje/ toastje voor bij een borrelplankje
Inh...
€3,49 €3,20
 
 
Dun krokant gebakken toastje/ toastje voor bij een borrelplankje
Inhoud 180 gram
Een ideale start voor een borrel met een van de tapenades van onze...
Meer
Dun krokant gebakken toastje/ toastje voor bij een borrelplankje
Inh...
€3,49 €3,20
 
 
Ciappe is een typische knapperige Italiaanse cracker die veelal in Ligurië wordt geserveerd met diverse tapenades, kaas of kruidenolie. Ciappe is Ita... Meer
Ciappe is een typische knapperige Italiaanse cracker die veelal in Lig...
€3,79 €3,48
 
 
Antiche Passioni
Deze Grissini stokjes zijn licht kruidig van smaak. Dip ze in een olijventapenade of pesto en Italiaanse tomatensalsa. De krokante rozemarijnstokjes z... Meer
Deze Grissini stokjes zijn licht kruidig van smaak. Dip ze in een olij...
€2,99 €2,74
 
 
Antiche Passioni
De Tarallini al Finocchio is een klassiek gezouten toastje dat oorspronkelijk uit het Zuid-Italiaanse Puglia komt. Het venkelzaad geeft de toast een f... Meer
De Tarallini al Finocchio is een klassiek gezouten toastje dat oorspro...
€2,99 €2,74
 
 
Antiche Passioni
De knapperige minicrackers met rozemarijn smaken hartig en lichtkruidig en zijn heerlijk te combineren met pesto, tapenade of prosciutto. Of serveer z... Meer
De knapperige minicrackers met rozemarijn smaken hartig en lichtkruidi...
€2,99 €2,74
 
 
Piccolo Italia
Italiaanse Dipstengels, Spaccatini Corit Olio di Olive
Met olijfolie
Inhoud 125 gram
Meer
Italiaanse Dipstengels, Spaccatini Corit Olio di Olive
Met olijfolie...
€3,49 €3,20
 
 
Polselli
De tarwebloem Farina Type “00” is extra fijn en dubbelgemalen en zo ontdaan van tarwezemelen. Je maakt er de heerlijkste pizza’s van. De fijne w... Meer
De tarwebloem Farina Type “00” is extra fijn en dubbelgemalen en z...
€2,99 €2,74
 
 
Toon 1 - 10 van 10
Meel, Crackers en Deegwaren

Farina en Semolina zijn beide producten die worden verkregen uit tarwe, maar ze verschillen in textuur en toepassing.

- Farina: Farina is een fijn meel dat wordt verkregen uit tarwe. Het wordt vaak gebruikt voor het maken van gebak, brood, cakes en andere bakkerijproducten. Farina heeft een fijne textuur en wordt vaak gebruikt voor recepten die een lichtere consistentie vereisen.

- Semolina: Semolina daarentegen is grover van textuur en wordt verkregen uit harde tarwe, bekend als durumtarwe. Het heeft een korrelige structuur en wordt vaak gebruikt voor het maken van pasta, couscous, gnocchi en sommige soorten brood. Semolina kan ook worden gebruikt om te bakken, maar vanwege zijn grovere textuur geeft het de voorkeur aan recepten die een stevigere structuur vereisen.

In de Italiaanse keuken worden beide ingrediënten veel gebruikt, elk voor hun specifieke doeleinden. Farina wordt meer gebruikt in bakkerijproducten terwijl semolina vaak wordt gebruikt voor hartigere gerechten zoals pasta en brood.

 

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!