Menu
EUR
Caputo Gedroogde bakkersgist- Lievito secco
€4,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Caputo Gedroogde bakkersgist- Lievito secco
Caputo
(0)

Caputo Gedroogde bakkersgist- Lievito secco

€4,99 Incl. btw
Op voorraad

Italiaans bakkergist van Caputo.
Gedroogd bakkersgist en kan direct worden toegevoegd
Het deeg rijst goed en is erg luchtig
Geschikt voor glutenvrij gebak
Geeft een onvergetelijke smaak aan het deeg
Een extreem grote hoeveelheid eiwit
Inhoud 100 gra Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Gedroogde bakkersgist- Lievito secco- Glutenvrij

Caputo's Italiaanse bakkersgist kan droog en direct aan het deeg worden toegevoegd.

  • Het is glutenvrij en daarom geschikt voor het maken van glutenvrij brood of gebak.
  • De hoeveelheid gist is afhankelijk van de gewenste rijsduur van het deeg:
    - Voor 500 gram bloem: 1 theelepel gist voor 12 uur rijzen.
    - Voor 500 gram bloem: 2 theelepels gist voor 8 uur rijzen.
    - Voor 500 gram bloem: 3 theelepels gist voor 4 uur rijzen.

  • Bewaar de gist koel en droog. Na opening, bewaar het afgedekt met de plastic deksel in de koelkast en gebruik het binnen twee maanden.
  • Caputo Gist is van nature glutenvrij. Actieve droge gist is perfect in combinatie met Caputo 00 meel. Made in Italy

 

INGREDIËNTEN
Bakkersgist (Saccharomyces Cerevisiae), emulgator (Sorbitan Monostearato E491)

 

 

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Caputo Gedroogde bakkersgist- Lievito secco

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »