Italiaanse Gianduja pasta, ongelofelijk lekkere pasta
Italiaanse Gianduja pasta, ongelofelijk lekkere pasta
Heerlijk zachte hazelnoot/chocolade spread, gemaakt volgens ambachtelijk recept. Zonder palmolie en transvetten, net zoals al onze producten! In de Italiaanse keuken staat dit niet alleen bij het ontbijt op tafel (zeker bij bijzondere gelegenheden) maar wordt deze crème ook gebruikt bij desserts en zelf gemaakte zoetigheden. Ook bij de cannoli een onmisbaar ingrediënt.
Een van de vele artikelen die we veel nabestellen. Voor de liefhebbers van échte hazelnoot-chocolade pasta. En voor diegenen die letten op wat ze eten: geen palmolie geen transvetten.
Ik heb deze pasta voor het eerst geproefd bij mijn vriend, ik ben zelf vegetarier en dit past helemaal bij mijn levensstijl. Lekker en verantwoord.
De lekkerste chocolade pasta die ik ooit heb geproefd. Ik bestel deze altijd opnieuw. Niet de prijs van Nutella maar wel veel lekkerder en gezonder.
