Menu
EUR
Caber Venusschelpen, Vongole alla Marinara Sgusciate
€4,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Caber Venusschelpen, Vongole alla Marinara Sgusciate
Caber
(0)

Caber Venusschelpen, Vongole alla Marinara Sgusciate

€4,99 Incl. btw
Op voorraad

Italiaanse gepelde venusschelpen Vongole alla Marinara Sgusciate
50% gepelde venusschelpen, kookvocht, extra vergine olijfolie, zout, peterselie, knoflook en citroenzuur
Inhoud: 130 gram
Lactose- en glutenvrij Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Venusschelpen, Vongole alla Marinara

De venusschelp Vongole alla Marinara komt voor in de Noordzee, de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. De schelp is vooral populair in Portugal waar hij gekookt wordt met witte wijn en koriander. Gebruik eens platte peterselie in plaats van koriander. 

Kies deze heerlijke venusschelpen voor je Vongole alla Marinara pasta alle vongole met ontvelde tomaten, witte wijn, knoflook, chilipeper, verse peterselie en een beetje room of serveer de Vongole alla Marinara puur met brood op je antipasto plank. 

De gepelde venusschelpen Vongole alla Marinara staan op olijfolie in een glazen pot van 130 gram

  • Italiaanse gepelde venusschelpen Vongole alla Marinara  
  • 50% gepelde venusschelpen, kookvocht, extra vergine olijfolie, zout, peterselie, knoflook en citroenzuur 
  • Glazen pot van 130 gram 
  • Lactose- en glutenvrij 

Ingrediënten

Gepelde kokkels(50%), schelpdierensoep, extra vierge olijfolie, zout, peterselie, knoflook. Zuurteregelaar: citroenzuur.

Gemiddelde voedingswaarden per 100 g product

  • Energie – 722 kj / 174 kcal
  • Eiwitten – 8.8 g
  • Koolhydraten – 2.1 g
  • Waarvan suikers – 0.2 g
  • Vetten – 14.5 g
  • Waarvan verzadigde vetzuren – 2 g
  • Zout – 0.67 g

Recept: Spaghetti alla Vongole

Ingrediënten:
Vongole alla marinara
5 rode paprika's
1 grote vleestomaat, in blokjes gesneden
1 grote gesnipperde ui
2 geperste tenen knoflook
2 bosuitjes, gesneden in ringetjes
4 zongedroogde tomaten, in kleine stukjes
2 el olijfolie
Peper en zout
0,5 l droge witte wijn
Scheutje panna (room)
Peterselie, fijngehakt
Saffraanpoeder of 3 draadjes saffraan

Bereidingswijze
Zet de ui en de knoflook aan in de verhitte olijfolie. Voeg de paprika toe en roer goed. Voeg de tomaten toe en roer goed. Voeg nu peper en zout toe en blus het geheel af met de wijn en de room. Breng het mengsel aan de kook, en kook ook de spaghetti. Voeg de vongole toe en laat dit 5 minuten koken in een afgesloten pan. Serveer de schelpen en de saus met de spaghetti in een diep bord met wat kookvocht. Bestrooi het geheel met lenteui en peterselie. Buon appetito!

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Caber Venusschelpen, Vongole alla Marinara Sgusciate

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »