Menu
EUR
Granoro Semola Rimacinata di grano duro
€3,49 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Granoro Semola Rimacinata di grano duro
Granoro
(0)

Granoro Semola Rimacinata di grano duro

€3,49 Incl. btw
Op voorraad

Semola di grano duro is geschikt voor het maken van pasta. Voor pizza gebruik je 50% semola en 50% tipo 00 bloem. De semola is per 1 kg verpakt.
Voor een recept voor pastadeeg, zie onderin de beschrijving Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Semola Rimacinata di grano duro

Gezonde keuze:
Het tarwegriesmeel Semola di Grano Duro Rimacinata van Granoro komt uit het hart van de tarwekorrel, is vrij van zemelen, homogeen, goudgeel en heeft een hoog eiwitgehalte. Aan de voet van de Zuid-Italiaanse Monti Lattari wuift de tarwe die al deze eigenschappen in zich heeft. 

Als eersteklas pastabereider kiest onze leverancier alleen de allerbeste basisingrediënten. En dus kiest hij net als wij voor Semola di Grano Duro tarwegriesmeel.   

Het tarwegriesmeel is vezelrijk, bezit veel magnesium voor stevige botten en spieren, en bevat veel vitamine B1 dat goed is voor het hart en je zenuwstelsel.  

Een pak tarwegriesmeel weegt 1 kilogram.

  • Italiaans tarwegriesmeel Semola di Grano Duro Rimacinata 
  • Rijk aan vezels, mineralen en vitamine B1 
  • Uit Zuid-Italië 
  • Lactosevrij 

Ingrediënten

100% durumtarwemeel

Ingrediënten:
Opnieuw gemalen harde tarwegriesmeel. Gluten. Kan sporen van soja en mosterd bevatten.

Voedingswaarden
Gemiddelde waarden per 100g % RI*
Energie 1500 kJ
354 kcal -
Vet 1,5 g -
waarvan verzadigde vetzuren 0,5g -
Koolhydraten 71g -
waarvan suikers 3g -
3g voedingsvezels -
Eiwit 12,5 g -
Zout - -

  •  

Recept pastadeeg (voor 4 personen):

Ingrediënten:
400 gr semola di grano duro
4 eieren

Bereiding:
Maak een hoopje van het bloem op je keukenblad en maak in het midden een kuil.
Breek de eieren in de kuil en klop ze los met een vork. Tijdens het kloppen neem je steeds wat bloem van de zijkant van de kuil mee, blijf mengen tot het stroperig wordt.
Doe nu met je handen de rest van de bloem door het mengsel en kneed tot het deeg soepel en egaal is. Meestal is dit ongeveer 10 minuten.
Als het deeg te nat blijft, voeg je wat extra bloem toe. Is het te droog, besprenkel dan met wat water. 

 

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Granoro Semola Rimacinata di grano duro

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »