Parmezaanse kaas ca 500 gram 24 maanden gerijpt
993 Parmezaanse Kaas
 
Traditioneel gerijpt in Emilia-Romagna, Italië.  
Deze Parmigiano Reggiano is minimaal 24 maanden (langzaam rijpingsproces) gerijpt op houten planken. Het resultaat is een rijke, nootachtige smaak met natuurlijke zoutkristallen en een stevige, korrelige textuur.  
 
 
Te gebruiken:
Heerlijk over pasta, risotto, salades of als smaakvolle snack in blokjes bij een glas wijn.
 
Bewaren:
Koel bewaren (max. 7°C). Na openen afgedekt houden en bij voorkeur binnen 14 dagen consumeren.
 
Ingrediënten: Koemelk, zout, stremsel.  
Allergenen    : Bevat melk (lactosevrij door rijping)
Voedingswaarden per 100 g
 
- Energie: 1671 kJ / 402 kcal  
 
- Vet: 30 g  
 
- – waarvan verzadigd: 20 g  
 
- Koolhydraten: 0 g  
 
- – waarvan suikers: 0 g  
 
- Eiwitten: 32 g  
 
- Zout: 1.6 g  
 
Herkomst: Italië