Meel, Crackers en Deegwaren - Amesi Delicatessen
Menu
EUR

Meel, Crackers en Deegwaren

Zelf een heerlijk pizza of een pasta maken? Of verwen u zelf met de perfecte combinatie van knapperige crackers, smaakvolle tarallini's en dipstengels op uw borrelplank.

14 Producten
Toon:
Antiche Passioni Dipstokjes met rozemarijn
Antiche Passioni
Dipstokjes met rozemarijn
€2,99 €2,74
 
Antiche Passioni Tarallini met venkel (Venkeltoastje)
Antiche Passioni
Tarallini met venkel (Venkeltoastje)
€2,99 €2,74
 
Antiche Passioni Crackers met rozemarijn
Antiche Passioni
Crackers met rozemarijn
€2,99 €2,74
 
Caputo Meel - Farina Caputo "00" Pizzeria
Caputo
Meel - Farina Caputo "00" Pizzeria
€3,99 €3,66
 
Granoro Meel - Farina "00"di grano tenero
Granoro
Meel - Farina "00"di grano tenero
€2,99 €2,74
 
tarallini klassieke smaak
tarallini klassieke smaak
€1,25 €1,15
 
tarallini pizzakruiden
tarallini pizzakruiden
€1,25 €1,15
 
Tarallini met pesto
Tarallini met pesto
€1,25 €1,15
 
I Quotidiani Luchtige Italaanse crackers -  Vele di Grano
I Quotidiani
Luchtige Italaanse crackers - Vele di Grano
€4,49 €4,12
 
Casa Vecchio Mulino Le Linguette - parmanzaan - crackers
Casa Vecchio Mulino
Le Linguette - parmanzaan - crackers
€5,99 €5,50
 
Casa Vecchio Mulino Le Linguette met olijfolie - crackers
Casa Vecchio Mulino
Le Linguette met olijfolie - crackers
€5,75 €5,28
 
Toon 1 - 14 van 14
Meel, Crackers en Deegwaren

Farina en Semolina zijn beide producten die worden verkregen uit tarwe, maar ze verschillen in textuur en toepassing.

- Farina: Farina is een fijn meel dat wordt verkregen uit tarwe. Het wordt vaak gebruikt voor het maken van gebak, brood, cakes en andere bakkerijproducten. Farina heeft een fijne textuur en wordt vaak gebruikt voor recepten die een lichtere consistentie vereisen.

- Semolina: Semolina daarentegen is grover van textuur en wordt verkregen uit harde tarwe, bekend als durumtarwe. Het heeft een korrelige structuur en wordt vaak gebruikt voor het maken van pasta, couscous, gnocchi en sommige soorten brood. Semolina kan ook worden gebruikt om te bakken, maar vanwege zijn grovere textuur geeft het de voorkeur aan recepten die een stevigere structuur vereisen.

In de Italiaanse keuken worden beide ingrediënten veel gebruikt, elk voor hun specifieke doeleinden. Farina wordt meer gebruikt in bakkerijproducten terwijl semolina vaak wordt gebruikt voor hartigere gerechten zoals pasta en brood.

 

Merken
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!